KONAKLAMA
ULAŞIM

Ürgüp Belediyesinde toplu sözleşme imzalandı
 8 Eylül 2020

Ürgüp Belediyesi Personel AŞ ile Hizmet-İş Sendikası arasında Toplu İş Sözleşmesi imzalandı.

İmza törenine Ürgüp Belediye Başkanı Ecz. Mehmet AKTÜRK, Hizmet-İş Sendikası Başkanı Serhat ÇELİK, Hak-İş Konfederasyonu Nevşehir İl Başkanı ve Öz Büro İş Sendikası Nevşehir İl Başkanı Muhammet Fatih MUTLU, belediye ve sendika yetkilileri katıldı.

Başkan AKTÜRK; “İmza altına aldığımız toplu iş sözleşmemiz önümüzdeki iki yılı kapsamaktadır.  Toplu İş Sözleşmemizle Ürgüp’ümüz için emeğini esirgemeden çalışan işçilerimizin alın terinin karşılığını bizde hiçbir şey esirgemeden vermiş bulunuyoruz. Bu doğrultuda ilk yıl için %20, ikinci yıl için %12’lik bir zammın yanı sıra yıllık 32 günlük ikramiye ve diğer sosyal haklar çalışanlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

ÜRGÜP Belediyesi
Çözüm Merkezi