KONAKLAMA
ULAŞIM

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’ün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
 28 Ekim 2020

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı  dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Aktürk, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Türk Milleti’nin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Kurtuluş Savaşı’nı kazanarak, bunu Cumhuriyetle taçlandırdığı günün 97. yıldönümünü kutlamanın gururu içerisindeyiz.

97 yıl önce büyük bir özveri, umut ve heyecanla kurulan Cumhuriyetimizi Şehitlerimizin ve Gazilerimizin kutsal bir emaneti olarak bizden önceki nesillerden devraldık. Bizlere bu topraklarda yaşama imkanını sunabilmek için canlarını feda eden başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere Şehit ve Gazilerimizi bir kez daha şükran ve minnetle anıyor, tüm milletimizin Cumhuriyet Bayramını en içten duygularımla kutluyorum.

Tarihte eşine az rastlanır bir destanla kurulan Türkiye Cumhuriyeti, o günden bu yana vizyonunu geliştirerek emin adımlarla geleceğe yürümekte ve muasır medeniyeti yakalamış modern ve büyük Türkiye ideali yolunda hedeflerini gerçekleştirmektedir.”

ÜRGÜP Belediyesi
Çözüm Merkezi