KONAKLAMA
ULAŞIM

Belediye Başkanları Ürgüp'te bir araya gelecek
 26 Mayıs 2022

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği'ne üye belediyeler 37. Olağan Meclis Toplantısı için Ürgüp'te bir araya gelecek.

Meclis Toplantısının yanı sıra "Sağlıklı Beslenme ve Yerel Yönetimler" konferansı da alanında uzman isimlerin katılımıyla Ürgüp'te gerçekleştirilecek.

Türkiye'nin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine bir çok belediyenin başkanı, başkan vekili veya temsilcisinin katılımıyla düzenlenecek Meclis Toplantısı ve konferansın ev sahibi Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden gelecek memleketinin  hizmetkârlarıyla hafta sonu bir arada olacağı için duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Misafirlerin en güzel şekilde 3 gün geçirmesi için her şeyi planladıklarını ifade eden Başkan Aktürk, "300 civarında Belediye yetkilisi ile hem toplantılarımızı yapacak, hem de Ürgüp'ümüzün misafirperverliğini, güzelliklerini, tarihini, kültürünü, turizmini en güzel şekilde misafirlerimize göstereceğiz." dedi.

27-28-29 Mayıs tarihinde Perissia Hotel'de gerçekleştirilecek toplantı ve konferans için Ürgüp'te olacak Sağlıklı Kentler Birliği Üyesi Belediyelerin yetkilileriyle Kapadokya'nın doğal güzelliklerini balondan izleme imkanı bulacaklarını vurgulayan Başkan Aktürk, "Her zaman olduğu gibi önemli ve prestijli bu organizasyonumuzda da yanımızda olan bölgemizin güzide balon firmalarına, Nevşehir Rehberler Odası'na ve tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Toplantıya uzaktan yakından gelecek tüm misafirlerine güzel bir hafta sonu ve verimli bir toplantı dileğini de dile getiren Başkan Aktürk, Sağlıklı Kentler Birliği Başkanı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a da davetlerini kırmayarak Ürgüp'te bu organizasyonun tertip edilmesi nedeniyle de teşekkür etti.

SAĞLIKLI KENTLER BİRLİĞİ

37. OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ve “SAĞLIKLI BESLENME VE YEREL YÖNETİMLER” KONFERANSI

Toplantı Yeri: Perissia Otel -

Mehmet Dinler Bulvarı No:25Ürgüp / NEVŞEHİR