KONAKLAMA
GEZİLECEK YERLER
KÜLTÜR & TURİZM
ULAŞIM

Belediyemiz öncülüğünde bu yıl 50.'si gerçekleştirilecek Ürgüp Uluslararası Bağ Bozumu Festivali 9-10 Eylül 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Festival 9 Eylül Cuma günü saat 15:00'te düzenlenecek kortej ile başlayacak.

Festival Köyü'nün açılışı, Geleneksel Köy Stantları, Ürgüp Fotoğrafları sergisi, En Güzel Üzüm Yarışması, Üzüm Ezme Yarışması gibi yarışmaları ile festival yemeği ikramının yapılacağı etkinlikte Çeşitli ülkelerden gelen misafir halk dansları grupları tarafından gösteri düzenlenecek.

Aynı gün saat 20:00'de festival alanında Doğukan Alsay'dan interaktif show, 21:30'da da Bilal Sonses konseri düzenlenecek.

10 Eylül Cumartesi günü  de gün boyu festival köyü etkinlikleri sürerken Şölen Alanından Turasan Bağlarına saat 14:00'de traktörlerle bağ bozumuna gidilecek.

Cumartesi günü akşamı da İsmail Altunsaray konseri 20:00'de, Mustafa Ceceli konseri de saat 21:30'da dinleyici ile buluşacak.

ÜRGÜP Belediyesi
Çözüm Merkezi