Yıldız'dan Belediye Personeline Takdir Belgesi

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Ürgüp'te yoğun geçen kış döneminde vatandaşlara hizmetin en iyi şekilde ulaşmasına katkı sağlayan personele Takdir Belgesi verdi.

Ürgüp Belediyesi Garaj Amirliğinde düzenlenen törende konuşan Yıldız, "Vatandaşlarımıza hizmetin en iyisini sunmaya devam edeceğiz, bu konuda ben üzerime düşen görevi en iyi şekilde yapmaya devam ederken sizlerde verilen işi en iyi şekilde yapmaya devam edeceksiniz, bu şekilde ödül, takdir gibi çalışmalarımız ilerleyen dönemlerde devam edecek." dedi.

Aksalur Mahallesinin ve Topuz Mevkinin bu kış mevsiminde de bir saat bile kapalı kalmadığını ifade eden Yıldız, "Bu sebeple dört arkadaşınıza sizler adına bu belgeleri ve hediyeleri veriyoruz." dedi.

Bahtiyar Bahtı Kara

BAHTİYAR BAHTI KARA

Özet ve Detaylar
Annesi yüzünden 36 kez 'evlenememiş' olan Bahtiyar Hoca bir garip medyumdur. Fakat Bahtiyar Hoca, kaderine ve annesine karşı gelip, yeğenlerinin açtığı türlü sorunlara da rağmen, köye yeni taşınan, daha önce başından 2 başarısız evlilik geçen Dul Pakize ile evlenmeyi kafaya koyacaktır.
Bunun için de engel tanımayacaktır!Filmin yönetmenliğini Ergin Yılmazer yaparken senaryo ise İbrahim Bakırhan ve Kadir Maraşlı’ya ait.
Filmin kadrosunda ise Kadir Çöpdemir, Yeşim Salkım, Metin Zakoğlu, Nedim Saban, Ferdi Sancar, Duygu Çelebi, Gülnihal Demir, Mustafa Şen, Yaşar
Uzer, Yasemin Tunca yer alıyor.

RAMAZAN AYI MÜNASEBETİYLE AKŞAM SİNEMA GÖSTERİMİ SAAT 21:30'A ALINMIŞTIR.

DİKKAT: Filmde 13 yaş sınırı vardır

BAHTİYAR BAHTI KARA