Yıldız'dan Belediye Personeline Takdir Belgesi

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Ürgüp'te yoğun geçen kış döneminde vatandaşlara hizmetin en iyi şekilde ulaşmasına katkı sağlayan personele Takdir Belgesi verdi.

Ürgüp Belediyesi Garaj Amirliğinde düzenlenen törende konuşan Yıldız, "Vatandaşlarımıza hizmetin en iyisini sunmaya devam edeceğiz, bu konuda ben üzerime düşen görevi en iyi şekilde yapmaya devam ederken sizlerde verilen işi en iyi şekilde yapmaya devam edeceksiniz, bu şekilde ödül, takdir gibi çalışmalarımız ilerleyen dönemlerde devam edecek." dedi.

Aksalur Mahallesinin ve Topuz Mevkinin bu kış mevsiminde de bir saat bile kapalı kalmadığını ifade eden Yıldız, "Bu sebeple dört arkadaşınıza sizler adına bu belgeleri ve hediyeleri veriyoruz." dedi.

MİNİK KAHRAMANLAR MACERA PEŞİNDE

Vizyon Tarihi:20 Ocak 2017