VEFA KÜÇÜK PARKI BÜFE YERİ KİRA İHALE İLANI

İLAN
ÜRGÜP BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

Mülkiyeti belediyemize ait olup İlçemiz Musaefendi Mahallesi Nevşehir Yolu üzerinde bulunan Vefa Küçük Parkı içerisinde yer alan aşağıda Mevkisi, Cinsi, pafta, ada, parsel, M2 si, muhammen aylık kira bedeli ile geçici teminatı belirtilen Büfe Yeri, 2886 Sayılı Kanunun 45. Maddesi uyarınca ve özel şartnamesi hükümleri dâhilinde açık artırma suretiyle 3 yıl müddetle kiraya verilmek üzere ihaleye çıkartılmıştır.
1- İhale 26.12.2018 Çarşamba günü saat 14.30’da Belediyemizde encümen huzurunda yapılacaktır.
2- Büfe Yerine ait aşağıda belirtilen geçici teminat ihale saatinden önce (engeç 14.15’e kadar)
belediyemize yatırılacaktır. Geçici teminatı yatırmayanlar ve belediyemize Su, Emlak, ÇTV, vb. borcu olanlar ihaleye katılamayacaktır.
3- Kiraya verilecek büfe yerinin ilk yıldan sonraki yılların aylık kira bedelleri her yıl Maliye
Bakanlığınca tespit edilen yeniden değerleme oranına göre artış yapılarak tespit ve tahsil edilecektir.
4- Kiraya verilecek Büfe yerinin kira bedelleri aylık peşin olarak yatırılacaktır. Gecikme olması
(yatırılmaması) halinde kira bedelleri 6183 Sayılı Kanunun 51. Maddesine göre belirlenen günlük gecikme zammı ile birlikte tahsil edilerek ihale tek taraflı fesh edilecektir.
5- İhaleye herhangi bir Firma, şirket veya Kooperatif adına girenler, bunlara ait Ticaret Odası
Kayıt Sureti, Ticari Sicil Tasdiknamesi, Imza Sirküsü ve Yetki Belgesini (Noter onaylı) ibraz edecekleri gibi, tüm şirket ortakları imzaya yetkili kişiye şahsi vekâletlerini verecek veya hazırlanacak sözleşmeyi tüm ortaklar imzalayacaktır.
6- İş bu ihaleye ait reklâm, vergi, resim, harç gibi her türlü yasal giderler kiracıya ait olacaktır.
7- Komisyon ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.
8- Her hangi bir ihtilaf vukuunda Ürgüp Mahkemeleri ve İcra daireleri yetkili olacaktır.
İş bu ihaleye ait özel şartname dosyası her gün mesai saatleri dahilinde belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğünde görülebileceği ilanen duyurulur. 05.12.2018

BÜFE YERİNİN
KDV DÂHİL 3 YIL ÜZERİNDEN