ÜRGÜP’Ü DOLU VURDU, BAŞKAN AKTÜRK SAHAYA İNDİ.

Yoğun dolu yağışının ardından devam eden sağanak sele döndü, Belediye Başkanı Mehmet Aktürk Ürgüplü hemşehrilerinin yanında oldu.

Mevsim dışı anormal yağışlar bu kez Ürgüp’ü vurdu. 15:30 sularında başlayan ve yaklaşık 20 dakika süren yoğun dolu yağışı, bazı otomobillerin camlarının patlamasına neden oldu. Sağanak olarak devam eden yağışın sele dönmesiyle vatandaşların yanında olmak için sahaya inen Başkan Aktürk, esnafları ve evleri ziyaret ederek yardımcı olmak adına Ürgüp Belediyesi’nin tüm imkanlarını seferber etti. Bu tür doğal afetler durumunda sıcağı sıcağına müdahalenin önemine değinen Aktürk, “Çok şükür ki ufak maddi zararların dışında bir problem yaşamadık. Yaptığımız ziyaretlerde yaşanan aksaklıkları da yerinde görme fırsatı bulduk” dedi. Her koşulda vatandaşların yanlarında olmaya devam edeceklerini belirten Aktürk, özellikle çiftçilerimize büyük geçmiş olsun dileklerini iletti.

HABER RESİMLERİ