Ürgüp'te Final Four Heyecanı Dev Ekranda

Final-Four mücadeleleri 17-19 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek. Tek eleminasyonlu maçların yarı finali 17 Mayıs Cuma günü, final müsabakası ise 19 Mayıs Pazar günü oynanacak. Final Four bu yıl İspanya'nın Vitoria Gasteiz şehrinde düzenlenecek.

Final Four eşleşmelerinde Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes-FC Barcelona Lassa maçının kazananı, CSKA Moscow ile Real Madrid karşılaşacak.

Ürgüp Belediye Başkanı Ecz. Mehmet Aktürk, sporseverlerden gelen yoğun talep karşısında Ürgüp Ramazan sokağında kurulacak dev ekranda Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes'in ülkemizi temsil ettiği Euroleague Final four karşılaşmalarını 17 ve 19 Mayıs tarihlerinde gençlerle birlikte izleyeceklerini söyledi.

Sosyal medyadan gençlerin yoğun olarak dev ekranda maç izleme talebi olduğunu, bu talebi de geri çevirmediğini ifade eden Aktürk, "Dev ekran karşısında milli gururumuzu hep beraber yaşamaya, Euroleague Final four basketbol müsabakalarını izlemeye 17-19 Mayıs tarihlerinde Ürgüp ramazan sokağımıza bekliyorum." dedi.