Ürgüp'te doğalgaz çalışmaları kaldığı yerden başladı

Ürgüp Belediyesi ve Enerya Kapadokyagaz tarafından kazma vurulması için protokol imzalanan doğalgaz çalışmaları planlandığı gibi geçtiğimiz sezon kaldığı yerden başlatıldı.

Planlanan noktada gerekli güvenlik önlemlerini alan yüklenici firma, Türk Telekom, MEDAŞ ve Ürgüp Belediyesi Su ve Kanalizasyon ekibi ile gerekli ölçümleri yaptıktan sonra çalışmalarına başladı.

Enerya Kapadokyagaz firması tarafından Sivritaş mahallesinde başlayan çalışmalarda ana hat ve abone bağlantı kutuları çekilerek tamamlanacak. Geçen yıllardan kalan parça hatların çeşitli mahallelerdeki bağlantısını yapacak ekip, Evka Mahallesinde kalan hattı tamamlayacak ve 370 Evler Mahallesine başlayacak.

Enerya Kapadokyagaz 2017 yatırım planında Ürgüp'te 20.000 m² olarak planlanan Ürgüp doğalgaz çalışması, imkanlar ölçüsünde hava şartları ve talebe göre arttırılabilecek.

Belediye'den yapılan açıklamada sokağından doğalgaz hattı geçen mülk sahiplerinin yolları yapılmadan Enerya Kapadokyagaz firmasına giderek abonelik işlemlerini yaptırması, yolları yapıldıktan sonra gelen doğalgaz taleplerinin yollara zarar verdiği, bu konuda herkesin gereken hassasiyeti göstermesi gerektiği ifade ediliyor.

Zamanın Başlangıcı

ÇAĞDAŞ MEKSİKA FİLMLERİ FESTİVALİ

MEKSİKA SİNEMASININ ÖNEMLİ ESERLERİNDEN OLUŞAN FİLMLER HER GÜN: 13:30 - 21:00 SEANSLARINDA

ÜRGÜP BELEDİYESİ SİNEMA SALONUNDA ÜCRETSİZ OLARAK İZLENEBİLİR.