Ürgüp'te 2. etap sıcak asfalt çalışmaları başladı

Belediyemiz tarafından projelendirilen şehir içi yollarda sıcak asfalt kaplama çalışmalarına başlandı.

Geçtiğimiz sezonda ana arterlerde 100.000 m² BSK sıcak asfaltın tamamlanarak kullanıma sunulduğunu hatırlatan Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, bu sezonda da yarım kalan noktalarda planladıkları sıcak asfalt  kaplamayla en kullanışlı ve modern yolların yapımına başladık. dedi.

Ürgüp Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan ihale ile çalışmalarına başlanan Mehmet Akif Bulvarı, Atatürk Bulvarı, Şehit Turan Caddesi ve Kazım Karabekir Caddesi'nin sıcak asfalt kaplaması yapılan planlamaya göre 10 gün içerisinde tamamlanarak yollar kullanıma sunulacak.

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, alt yapının ardından üst yapı çalışmaları kapsamında sıcak asfaltın ardından çarşı içinde kalan Cumhuriyet Meydanı çevresi, Güllüce Caddesi, Dumlupınar Caddesi, Adnan Kahveci Caddesi gibi yolların ise ilerleyen zamanlarda daha özel ve doğal olan andazit kaplama ile yapılacağını sözlerine ekledi.

Zamanın Başlangıcı

ÇAĞDAŞ MEKSİKA FİLMLERİ FESTİVALİ

MEKSİKA SİNEMASININ ÖNEMLİ ESERLERİNDEN OLUŞAN FİLMLER HER GÜN: 13:30 - 21:00 SEANSLARINDA

ÜRGÜP BELEDİYESİ SİNEMA SALONUNDA ÜCRETSİZ OLARAK İZLENEBİLİR.