Ürgüp'te 2. etap sıcak asfalt çalışmaları başladı

Belediyemiz tarafından projelendirilen şehir içi yollarda sıcak asfalt kaplama çalışmalarına başlandı.

Geçtiğimiz sezonda ana arterlerde 100.000 m² BSK sıcak asfaltın tamamlanarak kullanıma sunulduğunu hatırlatan Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, bu sezonda da yarım kalan noktalarda planladıkları sıcak asfalt  kaplamayla en kullanışlı ve modern yolların yapımına başladık. dedi.

Ürgüp Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan ihale ile çalışmalarına başlanan Mehmet Akif Bulvarı, Atatürk Bulvarı, Şehit Turan Caddesi ve Kazım Karabekir Caddesi'nin sıcak asfalt kaplaması yapılan planlamaya göre 10 gün içerisinde tamamlanarak yollar kullanıma sunulacak.

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, alt yapının ardından üst yapı çalışmaları kapsamında sıcak asfaltın ardından çarşı içinde kalan Cumhuriyet Meydanı çevresi, Güllüce Caddesi, Dumlupınar Caddesi, Adnan Kahveci Caddesi gibi yolların ise ilerleyen zamanlarda daha özel ve doğal olan andazit kaplama ile yapılacağını sözlerine ekledi.

Bahtiyar Bahtı Kara

BAHTİYAR BAHTI KARA

Özet ve Detaylar
Annesi yüzünden 36 kez 'evlenememiş' olan Bahtiyar Hoca bir garip medyumdur. Fakat Bahtiyar Hoca, kaderine ve annesine karşı gelip, yeğenlerinin açtığı türlü sorunlara da rağmen, köye yeni taşınan, daha önce başından 2 başarısız evlilik geçen Dul Pakize ile evlenmeyi kafaya koyacaktır.
Bunun için de engel tanımayacaktır!Filmin yönetmenliğini Ergin Yılmazer yaparken senaryo ise İbrahim Bakırhan ve Kadir Maraşlı’ya ait.
Filmin kadrosunda ise Kadir Çöpdemir, Yeşim Salkım, Metin Zakoğlu, Nedim Saban, Ferdi Sancar, Duygu Çelebi, Gülnihal Demir, Mustafa Şen, Yaşar
Uzer, Yasemin Tunca yer alıyor.

RAMAZAN AYI MÜNASEBETİYLE AKŞAM SİNEMA GÖSTERİMİ SAAT 21:30'A ALINMIŞTIR.

DİKKAT: Filmde 13 yaş sınırı vardır

BAHTİYAR BAHTI KARA