ÜRGÜP SPOR VOLEYBOL TAKIMI FİNALE ÇIKTI

Ürgüp Kapadokya Gençlik ve Spor Kulübü Erkek Voleybol Takımı, Konya'da yapılan play-off maçları sonucunda Ankara'da yapılacak olan finallere katılmaya hak kazandı. Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'da finale çıkabilmek için son derece önemli olan Çorum Sungurlu Belediyespor ile oynayan Ürgüp Spor'un maçını Konya'da izledi. Maç Sonunda sporcuları tek tek tebrik eden Başkan Fahri Yıldız, 20.000 TL yi hakettiniz. Final Maçları öncesi 20 Bin Liranız hazır. dedi.

Türkiye Voleybol Federasyonu D grubunda Alanya Belediye Spor kulübü, Çorum Sungurlu Belediye ve Bitlis Türşad takımları ile aynı grupta yer alan Ürgüp Kapadokya Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol takımı, Konya'da oynadığı İlk maçında Alanya Belediye Spor Kulübüne 3-0 yenildi, İkinci maçında Bitlis Türşad'ı 3-0 yenen Ürgüp Spor son maçı Çorum Sungurlu Belediye Spor ile oynayarak 3-2 kazanarak finallere çıkmaya hak kazandı.

Finallerde de aynı başarıyı göstererek 1. Lig'e yükselmek istediklerini söyleyen Ürgüp Kapadokya Gençlik ve Spor Kulübü Erkek Voleybol Takımı Antrenörü Metin Alak, "21-23 Mart tarihinde Ankara Selim Sırrı Tarcan spor salonunda 8 takım ile gerçekleştirilecek final müsabakalarında şampiyon olarak 1. Lig'e yükselmek istiyoruz. İnşallah Ürgüp'e şampiyon olarak döneceğiz." dedi.

BEYAZ BALİNA

BEYAZ BALİNA ADLI

DUYGU YÜKLÜ BİR FİLM  Sizlerle

HER GÜN: 13:30 - 20:30

İLETİŞİM: 0384 341 49 39

Özet ve Detaylar

Ali ve Vahap
adındaki iki çocuğun hayatları Anadolu’nun ücra bir köyünde kesişir.
Aslında büyük şehirde doğup büyümüş olan Ali anne ve babasının
vefatından sonra dedesinin köyüne gelir. Fakat buradaki hayata uyum
sağlaması kolay olmaz ve köyün yaramaz çocuğu Vahap bir anda düşmanı
olur. Zamanla iki çocuk birbirlerini tanıdıkça, düşmanlıkları
arkadaşlığa ve dostluğa dönüşecektir... Ali’nin okumaya başladığı ama
bitiremediği ‘Moby Dick’ romanı bu iki bu köyde kafadarın tutkusuna
dönüşür ama kitabı bulup okumak hiç de kolay değildir… Yönetmenliğini
A. Uygur Öztürk'ün üstlendiği filmin gerçek hayattan esinlenen
senaryosu ise Ozan Akıncı ve Sühan Bozdağ'a ait. Filmin oyuncu
kadrosunda ise : Efe Karaman, Kaan Ürkmez, Erden Alkan, Umut Karadağ,
Güneş Sayın ve Burak Çimen gibi isimler yer alıyor.

HER GÜN ÜRGÜP BELEDİYESİ SİNEMA SALONUNDA

13:30 - 20:30 SAATLERİNDE