ÜRGÜP SPOR VOLEYBOL TAKIMI FİNALE ÇIKTI

Ürgüp Kapadokya Gençlik ve Spor Kulübü Erkek Voleybol Takımı, Konya'da yapılan play-off maçları sonucunda Ankara'da yapılacak olan finallere katılmaya hak kazandı. Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'da finale çıkabilmek için son derece önemli olan Çorum Sungurlu Belediyespor ile oynayan Ürgüp Spor'un maçını Konya'da izledi. Maç Sonunda sporcuları tek tek tebrik eden Başkan Fahri Yıldız, 20.000 TL yi hakettiniz. Final Maçları öncesi 20 Bin Liranız hazır. dedi.

Türkiye Voleybol Federasyonu D grubunda Alanya Belediye Spor kulübü, Çorum Sungurlu Belediye ve Bitlis Türşad takımları ile aynı grupta yer alan Ürgüp Kapadokya Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol takımı, Konya'da oynadığı İlk maçında Alanya Belediye Spor Kulübüne 3-0 yenildi, İkinci maçında Bitlis Türşad'ı 3-0 yenen Ürgüp Spor son maçı Çorum Sungurlu Belediye Spor ile oynayarak 3-2 kazanarak finallere çıkmaya hak kazandı.

Finallerde de aynı başarıyı göstererek 1. Lig'e yükselmek istediklerini söyleyen Ürgüp Kapadokya Gençlik ve Spor Kulübü Erkek Voleybol Takımı Antrenörü Metin Alak, "21-23 Mart tarihinde Ankara Selim Sırrı Tarcan spor salonunda 8 takım ile gerçekleştirilecek final müsabakalarında şampiyon olarak 1. Lig'e yükselmek istiyoruz. İnşallah Ürgüp'e şampiyon olarak döneceğiz." dedi.

MİNİK KAHRAMANLAR MACERA PEŞİNDE

Vizyon Tarihi:20 Ocak 2017