ÜRGÜP SPOR VOLEYBOL TAKIMI FİNALE ÇIKTI

Ürgüp Kapadokya Gençlik ve Spor Kulübü Erkek Voleybol Takımı, Konya'da yapılan play-off maçları sonucunda Ankara'da yapılacak olan finallere katılmaya hak kazandı. Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'da finale çıkabilmek için son derece önemli olan Çorum Sungurlu Belediyespor ile oynayan Ürgüp Spor'un maçını Konya'da izledi. Maç Sonunda sporcuları tek tek tebrik eden Başkan Fahri Yıldız, 20.000 TL yi hakettiniz. Final Maçları öncesi 20 Bin Liranız hazır. dedi.

Türkiye Voleybol Federasyonu D grubunda Alanya Belediye Spor kulübü, Çorum Sungurlu Belediye ve Bitlis Türşad takımları ile aynı grupta yer alan Ürgüp Kapadokya Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol takımı, Konya'da oynadığı İlk maçında Alanya Belediye Spor Kulübüne 3-0 yenildi, İkinci maçında Bitlis Türşad'ı 3-0 yenen Ürgüp Spor son maçı Çorum Sungurlu Belediye Spor ile oynayarak 3-2 kazanarak finallere çıkmaya hak kazandı.

Finallerde de aynı başarıyı göstererek 1. Lig'e yükselmek istediklerini söyleyen Ürgüp Kapadokya Gençlik ve Spor Kulübü Erkek Voleybol Takımı Antrenörü Metin Alak, "21-23 Mart tarihinde Ankara Selim Sırrı Tarcan spor salonunda 8 takım ile gerçekleştirilecek final müsabakalarında şampiyon olarak 1. Lig'e yükselmek istiyoruz. İnşallah Ürgüp'e şampiyon olarak döneceğiz." dedi.

Bahtiyar Bahtı Kara

BAHTİYAR BAHTI KARA

Özet ve Detaylar
Annesi yüzünden 36 kez 'evlenememiş' olan Bahtiyar Hoca bir garip medyumdur. Fakat Bahtiyar Hoca, kaderine ve annesine karşı gelip, yeğenlerinin açtığı türlü sorunlara da rağmen, köye yeni taşınan, daha önce başından 2 başarısız evlilik geçen Dul Pakize ile evlenmeyi kafaya koyacaktır.
Bunun için de engel tanımayacaktır!Filmin yönetmenliğini Ergin Yılmazer yaparken senaryo ise İbrahim Bakırhan ve Kadir Maraşlı’ya ait.
Filmin kadrosunda ise Kadir Çöpdemir, Yeşim Salkım, Metin Zakoğlu, Nedim Saban, Ferdi Sancar, Duygu Çelebi, Gülnihal Demir, Mustafa Şen, Yaşar
Uzer, Yasemin Tunca yer alıyor.

RAMAZAN AYI MÜNASEBETİYLE AKŞAM SİNEMA GÖSTERİMİ SAAT 21:30'A ALINMIŞTIR.

DİKKAT: Filmde 13 yaş sınırı vardır

BAHTİYAR BAHTI KARA