Ürgüp mezarlığı bayram ziyaretçileri için hazır

Arife günü ve 3 günlük Ramazan Bayramı süresince mezarlıklarda yaşanacak yoğunluk dikkate alınarak, mezarlık genelinde bazı hazırlıklar yapıldı.

Ürgüp Mezarlığı’nı özel araçlarıyla ziyaret edecek vatandaşlar için arife gününden başlayarak bayram süresince devam edecek ziyaretçilerin araçlarını mezarlık girişinde bulunan geniş otoparka bırakarak mezarlık boyunca yürüyerek yakınlarının mezarları başına ulaşması gerektiğine dikkat çekildi.

Düzenli ve rahat bir mezarlık ziyareti gerçekleştirebilmeleri için mezarlıklarda ve çevresinde tüm hazırlıklarını tamamlayan Ürgüp Belediyesi mezarlık birimi, vatandaşların ziyaretleri sırasında geçmişleri için okuyabilecekleri Yasin-i şerif kitapçıkları ücretsiz olarak bayram süresince mezarlık girişinde temin edilebilecek.

Zamanın Başlangıcı

ÇAĞDAŞ MEKSİKA FİLMLERİ FESTİVALİ

MEKSİKA SİNEMASININ ÖNEMLİ ESERLERİNDEN OLUŞAN FİLMLER HER GÜN: 13:30 - 21:00 SEANSLARINDA

ÜRGÜP BELEDİYESİ SİNEMA SALONUNDA ÜCRETSİZ OLARAK İZLENEBİLİR.