Ürgüp Kaymakamı Mehmet MARAŞLI'YA ZİYARET

Osmaniye İli Toprakkale İlçe Kaymakamı iken 30.11.2016 tarih ve 2016/861 sayılı müşterek Kararname ile Ürgüp Kaymakamlığına atanan Sayın Mehmet MARAŞLI, ilçemizdeki görevine 27.12.2016 tarihinde başladı.

Ziyaretleri kabul eden Kaymakam Mehmet Maraşlı'yı ilk olarak Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız ve Ürgüp Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Kılıç ziyaret etti.

Ziyarette Kaymakam Maraşlı'ya ilçe ile ilgili bilgiler aktaran Başkan Fahri Yıldız, kendisine yeni görev yeri Ürgüp'te başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren genç ve dinamik Kaymakam Mehmet Maraşlı, “Ülkemizin, milletimizin kalkınması için çalıştık, bundan sonrada aynı düsturla var gücümüzle çalışacağız.“ dedi.

Zamanın Başlangıcı

ÇAĞDAŞ MEKSİKA FİLMLERİ FESTİVALİ

MEKSİKA SİNEMASININ ÖNEMLİ ESERLERİNDEN OLUŞAN FİLMLER HER GÜN: 13:30 - 21:00 SEANSLARINDA

ÜRGÜP BELEDİYESİ SİNEMA SALONUNDA ÜCRETSİZ OLARAK İZLENEBİLİR.