Ürgüp Kaymakamı Mehmet MARAŞLI'YA ZİYARET

Osmaniye İli Toprakkale İlçe Kaymakamı iken 30.11.2016 tarih ve 2016/861 sayılı müşterek Kararname ile Ürgüp Kaymakamlığına atanan Sayın Mehmet MARAŞLI, ilçemizdeki görevine 27.12.2016 tarihinde başladı.

Ziyaretleri kabul eden Kaymakam Mehmet Maraşlı'yı ilk olarak Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız ve Ürgüp Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Kılıç ziyaret etti.

Ziyarette Kaymakam Maraşlı'ya ilçe ile ilgili bilgiler aktaran Başkan Fahri Yıldız, kendisine yeni görev yeri Ürgüp'te başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren genç ve dinamik Kaymakam Mehmet Maraşlı, “Ülkemizin, milletimizin kalkınması için çalıştık, bundan sonrada aynı düsturla var gücümüzle çalışacağız.“ dedi.

Bahtiyar Bahtı Kara

BAHTİYAR BAHTI KARA

Özet ve Detaylar
Annesi yüzünden 36 kez 'evlenememiş' olan Bahtiyar Hoca bir garip medyumdur. Fakat Bahtiyar Hoca, kaderine ve annesine karşı gelip, yeğenlerinin açtığı türlü sorunlara da rağmen, köye yeni taşınan, daha önce başından 2 başarısız evlilik geçen Dul Pakize ile evlenmeyi kafaya koyacaktır.
Bunun için de engel tanımayacaktır!Filmin yönetmenliğini Ergin Yılmazer yaparken senaryo ise İbrahim Bakırhan ve Kadir Maraşlı’ya ait.
Filmin kadrosunda ise Kadir Çöpdemir, Yeşim Salkım, Metin Zakoğlu, Nedim Saban, Ferdi Sancar, Duygu Çelebi, Gülnihal Demir, Mustafa Şen, Yaşar
Uzer, Yasemin Tunca yer alıyor.

RAMAZAN AYI MÜNASEBETİYLE AKŞAM SİNEMA GÖSTERİMİ SAAT 21:30'A ALINMIŞTIR.

DİKKAT: Filmde 13 yaş sınırı vardır

BAHTİYAR BAHTI KARA