Ürgüp İmam Hatip Lisesinden Başkan Yıldız'a Teşekkür

Ürgüp İmam Hatip Lisesi Müdürü Selçuk Yalçın tarafından Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'a "Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından tertip edilen İmam Hatip Liseleri erkek öğrenciler arasında yapılan Kuran'ın Genç Muhafızları hafızlık, Genç Sada Kur'anı güzel okuma ve Genç Bilal'ler Ezan okuma yarışmasına katkıları nedeniyle" teşekkür plaketi takdim edildi.

Geçtiğimiz günlerde Ürgüp'te yapılan yarışmalarda dereceye giren Öğrencilere Okulun verdiği ödülün yanı sıra özel hediye takdim ettiği için kendisine teşekkür plaketi yapılan Yıldız, "Mensubu olduğum İmam Hatip Liseleri ile her zaman gurur duydum, Selçuk Yalçın hocama teşekkür ediyorum, tüm okullara olduğu gibi İmam Hatip Liselerine destek vermeye devam edeceğiz." dedi.

UMUDUN KIYISINDA

RAMAZAN AYI MÜNASEBETİYLE AKŞAM SİNEMA GÖSTERİMİ SAAT 21:30'A ALINMIŞTIR.

HER GÜN: 13:30 - 21:30

İLETİŞİM: 0384 341 49 39