ÜRGÜP EMİTT 2017 TURİZM FUARINDA TANITILDI

Ürgüp Belediyesi, dünyanın en önemli turizm fuarlarından biri olan 21. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na (EMITT) katıldı.

Kapadokya'nın tarihsel ve kültürel özelliklerini taşıyan kendine özgü standında belediyemiz öncülüğünde yer alan ÜRGÜP, her yıl olduğu gibi bu yılda katılımcıların yoğun ilgisini çekti.

Her yıl stantta Ürgüp'ü temsil eden Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, bu yılki emitt fuarına başka bir programı nedeniyle katılamadı. Bu yıl stantda ziyaretçileri Ürgüp Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Kılıç ve Belediye Yetkilileri ile ÜRTAV (Ürgüp Tanıtma Vakfı) temsilcileri ağırladı.

Ayrıca, Ürgüp'ün yöresel tadlarının ve sembolleri ile çeşitli ikramların yapıldığı stantda  ziyaretçilere Ürgüp'ün tarihi, turizmi, kültürü ve Ürgüp hakkında bilgi vererek, broşürler dağıtıldı.

Dünyanın ve Türkiye’nin dört bir yanından tatil rotalarını aynı platformda bir araya getiren EMITT, bu yıl 70 bin metrekarelik 12 salonda 80 ülkeden 5 bin kurum ve kuruluşu ağırladı. Fuarda bu yıl Ak Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Ebubekir Gizligider'de hemşehrilerinin yanında yer aldı.

Dünyanın en büyük beş turizm fuarı arasında yer alan Emitt 2017 26 Ocak Perşembe günü başlayıp, 29 Ocak Pazar akşamı sona erdi.

UMUDUN KIYISINDA

RAMAZAN AYI MÜNASEBETİYLE AKŞAM SİNEMA GÖSTERİMİ SAAT 21:30'A ALINMIŞTIR.

HER GÜN: 13:30 - 21:30

İLETİŞİM: 0384 341 49 39