ÜRGÜP EMİTT 2017 TURİZM FUARINDA TANITILDI

Ürgüp Belediyesi, dünyanın en önemli turizm fuarlarından biri olan 21. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na (EMITT) katıldı.

Kapadokya'nın tarihsel ve kültürel özelliklerini taşıyan kendine özgü standında belediyemiz öncülüğünde yer alan ÜRGÜP, her yıl olduğu gibi bu yılda katılımcıların yoğun ilgisini çekti.

Her yıl stantta Ürgüp'ü temsil eden Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, bu yılki emitt fuarına başka bir programı nedeniyle katılamadı. Bu yıl stantda ziyaretçileri Ürgüp Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Kılıç ve Belediye Yetkilileri ile ÜRTAV (Ürgüp Tanıtma Vakfı) temsilcileri ağırladı.

Ayrıca, Ürgüp'ün yöresel tadlarının ve sembolleri ile çeşitli ikramların yapıldığı stantda  ziyaretçilere Ürgüp'ün tarihi, turizmi, kültürü ve Ürgüp hakkında bilgi vererek, broşürler dağıtıldı.

Dünyanın ve Türkiye’nin dört bir yanından tatil rotalarını aynı platformda bir araya getiren EMITT, bu yıl 70 bin metrekarelik 12 salonda 80 ülkeden 5 bin kurum ve kuruluşu ağırladı. Fuarda bu yıl Ak Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Ebubekir Gizligider'de hemşehrilerinin yanında yer aldı.

Dünyanın en büyük beş turizm fuarı arasında yer alan Emitt 2017 26 Ocak Perşembe günü başlayıp, 29 Ocak Pazar akşamı sona erdi.

Bahtiyar Bahtı Kara

BAHTİYAR BAHTI KARA

Özet ve Detaylar
Annesi yüzünden 36 kez 'evlenememiş' olan Bahtiyar Hoca bir garip medyumdur. Fakat Bahtiyar Hoca, kaderine ve annesine karşı gelip, yeğenlerinin açtığı türlü sorunlara da rağmen, köye yeni taşınan, daha önce başından 2 başarısız evlilik geçen Dul Pakize ile evlenmeyi kafaya koyacaktır.
Bunun için de engel tanımayacaktır!Filmin yönetmenliğini Ergin Yılmazer yaparken senaryo ise İbrahim Bakırhan ve Kadir Maraşlı’ya ait.
Filmin kadrosunda ise Kadir Çöpdemir, Yeşim Salkım, Metin Zakoğlu, Nedim Saban, Ferdi Sancar, Duygu Çelebi, Gülnihal Demir, Mustafa Şen, Yaşar
Uzer, Yasemin Tunca yer alıyor.

RAMAZAN AYI MÜNASEBETİYLE AKŞAM SİNEMA GÖSTERİMİ SAAT 21:30'A ALINMIŞTIR.

DİKKAT: Filmde 13 yaş sınırı vardır

BAHTİYAR BAHTI KARA