Ürgüp Belediyesi Ramazan Hazırlıklarını Tamamladı

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, yayınladığı mesajla Ramazan ayının hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

Başkan Yıldız; "26 Mayıs’ta ilk teravih namazının kılınması ve gece sahura kalkılmasının ardından 27 Mayıs’da kurulacak olan ilk iftar sofralarıyla Ramazan ayının bereketini hep birlikte yaşamaya başlayacağız. 11 ayın sultanı Ramazan ayında karşılıklı sevgi ve hoşgörünün yoğun yaşandığı bir aya daha kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz."

"Ramazan’ın güzelliklerini hep birlikte yaşayacağımız bu mübarek ayda birlik ve beraberliğimizin güçlenmesini temenni ediyor, tüm hemşerilerimin ve İslam Aleminin Ramazan-ı Şerifi’nin hayırlara vesile olmasını diliyorum."

Ürgüp Belediyesinin ramazan ayına özel yaptığı hazırlıklardan bazıları şu şekilde:

1-  Temenni Tepesi mahya yapılması

2- Ramazan öncesi gençlerle sabah namazı buluşması ve çorba ikramı / Musalla Camii Ürgüp

3- 7 Haziran 2017 Çarşamba günü Musalla Camii avlusunda geniş katılımlı iftar programı

4- İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza Ramazan ayı boyunca gıda paketi dağıtımı

5-Belediye Başkanı Fahri YILDIZ’IN Ramazan ayı süresince ev iftarlarına misafir olması

6-Ürgüp Cumhuriyet Meydanında geniş katılımlı iftar organizasyonu, (Tarih daha sonra belli olacak)

7-Ramazan ayı süresince Belediyemiz tarafından belirlenen personel tarafından sahur davulu çalınması

8- Belediye Zabıta Memurları tarafından gıda sektöründe faaliyet gösteren fırınlara, kahvehanelere yaptıkları denetimlerini arttırması,

9- Belediye Başkanı Fahri YILDIZ’IN STK iftarlarına katılması.

10-Kadir Gecesinde teravih namazından sonra camilerde ikram yapılması.

11-Belediye Başkanı Fahri YILDIZ’IN ve Belediye Meclis Üyelerinin Musalla Camiinde Ramazan bayramı namazına katılması.

MİNİK KAHRAMANLAR MACERA PEŞİNDE

Vizyon Tarihi:20 Ocak 2017