Ürgüp Belediyesi parkına 3 araç daha ekledi

Ürgüp Belediyesinde hizmet alımı yoluyla kullanılan 3 adet araç, belediyeye kazandırıldı.

696 sayılı KHK ile hizmet alım sözleşmelerinin sona ermesi, taşeron sisteminin Nisan ayı itibarıyla sonlanmasının ardından geçtiğimiz yıl taşeron firmadan hizmet alımı ile sıfır olarak alınan 3 adet hizmet aracı belediye hizmetlerinde kullanımına devam edilmek üzere, Ürgüp Belediyesi adına tescili gerçekleştirildi.

Ürgüp Belediyesi Nisan ayı 2018/15 sayılı meclis kararıyla alınmasına karar verilen araçların Ürgüp'e hayırlı olmasını dileyen Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, "2 yıldır hizmet alımı yoluyla kullanmaya devam ettiğimiz 3 adet transit marka araçtan çalışanlarımız ve ilgili personelimiz memnundu. Devletimiz KHK ile taşeron kardeşlerimize kadro verince hizmet alımı yapan firma adına olan 3 adet aracı belediye meclisimizde aldığımız kararla belediyemize aldık, ödemesini yaptık. Söz konusu vatandaşa hizmet ise gerisi teferruattır. Araçlar gün boyu vatandaşlarımıza hizmeti en iyi ve hızlı şekilde ulaştırmak için hizmetine devam edecek. Uzun yıllar Ürgüp'ümüze en güzel hizmeti en ekonomik şekilde ulaştırmaya devam edecek hayırlı olsun." dedi.