Ürgüp Belediyesi Elektronik Belge Yönetim Sistemi "EBYS"ye geçti

Ürgüp Belediyesi, elektronik imza, dijital arşiv, süreç yönetimi ve iş zekası raporlaması için hayata geçirdiği proje ile operasyonel verimliliği artırmayı amaçlıyor.

Yeni sistemle şeffaf belediyeciliğin bir gereği olarak evrakların ne aşamada olduğu evrak sahipleri tarafından da takip edilebilecek.

Sistem ayrıca karar sürecini hızlandırırken, kuruma karşı güven duygusunu da artırıyor. Vatandaş İnternet altyapısının olduğu herhangi bir yerden başvurusunun hangi aşamada olduğunu takip edebilecek.

Belediye yöneticileri de yine elektronik imza yöntemi ile mekandan bağımsız olarak evrakları onaylayabilecek. Elektronik Belge Yönetim Sistemi'ne geçen Ürgüp Belediyesi'nde işlemlerinizi daha kısa sürede, kolay ve güvenli biçimde gerçekleştirebileceksiniz.

Bu sistemle birlikte kurumumuz içindeki işlemler kademeli olarak kontrol altında olacak. Diğer kurumlarla olan işlemler daha kolay ve kısa sürede gerçekleştirilebilecek. İstediğiniz zaman işleminizin takibini İnternet üzerinden kontrol edebileceksiniz.

İşlem sorgulama için: https://ebys.urgup.bel.tr/sorgu/sorgula.aspx

Sistemin halkımız ve belediyemiz açısından kolaylaştırıcı bir öneme sahip olmasının yanı sıra bir diğer özelliği de doğaya olan katkısı. Kağıt tüketimini en aza indirgeyen bu sistemle birlikte kağıt israfının da önüne geçmiş olacağız.

BELEDİYE PERSONELİ EBYS EĞİTİMİNDEN GEÇTİ

Yeni sistemi kullanacak Ürgüp Belediyesi personeli 1 gün süren eğitimden geçirilerek yeni sistemi uygulamalı olarak kullanmayı öğrendi.

Artık belgelerimiz, 5070 sayılı Elektronik İmza Kanunu’na uygun olarak Güvenli Elektronik İmza ile üretilecek.

UMUDUN KIYISINDA

RAMAZAN AYI MÜNASEBETİYLE AKŞAM SİNEMA GÖSTERİMİ SAAT 21:30'A ALINMIŞTIR.

HER GÜN: 13:30 - 21:30

İLETİŞİM: 0384 341 49 39