Ürgüp Belediyesi 2017 faaliyet raporu oy birliğiyle kabul edildi

Ürgüp Belediyesi’nin 2017 yılı faaliyet raporu nisan ayı meclis toplantısında meclis üyelerinin görüşlerine sunuldu.

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'ın, Meclis Başkanlığı’na Başkan Vekili Hüsnü Sucu'ya devretmesinin ardından, 2017 Yılında gerçekleştirilen faaliyetler, Belediye Başkanı Fahri Yıldız tarafından Meclis üyelerine anlatıldı. Faaliyet raporunun sunulmasının ardından yapılan oylama neticesinde Ürgüp Belediyesi 2017 yılı Faaliyet Raporu toplantıya katılan üyelerin oy birliğiyle kabul edildi.

Meclis toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Başkan Yıldız, “Geride bıraktığımız dokuz yıl içerisinde birçok güzel projeye imza attık. Büyük işler önemli başarılar, Belediye personellerimizin yaptıkları işleri bilerek, isteyerek ve severek yapmalarıyla ortaya çıkıyor. Söz verdiğimiz işleri bir bir yerine getirmenin gururunu yaşıyorum. Göreve başladığımız günden bu yana el ve gönül birliği içerisinde her daim aldığımız tüm kararlarda fikir, öneri ve desteklerini esirgemeyen çok değerli Meclis Üyelerimize, mahallelerimizde işlerimizin daha hızlı ve verimli işlemesini sağlayan değerli muhtarlarımıza ve çalışmaktan büyük mutluluk duyduğum tüm mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum." dedi.

KOMİSYON ÜYELERİ SEÇİLDİ

Toplantıda komisyon üyelerinin seçimi de gerçekleştirildi. Komisyonlara üye dağılımı şu şekilde;

İmar Komisyonu: Hüsnü Sucu, Mehmet Can Yalçın ve Hilal Altunsoy

Plan Bütçe Komisyonu: Süleyman Er, Ali Şahin, Musa Kavaklı

Encümen Üyeleri; Mustafa Kılıç ve Adnan Aydın seçildi.