Ürgüp Belediyesi 2016 Faaliyet Raporu Onaylandı

Ürgüp Belediye meclisi nisan ayı toplantısı yapıldı. Belediye Meclis Salonunda yapılan toplantıda belediyenin 1 yıllık faaliyetleri ele alınırken, ihtisas komisyonlarına da seçim yapıldı.

Yapılan seçimlerde Belediye Encümen Üyeliklerine Süleyman Er ve Nurgül Esen,  Plan Bütçe Komisyonuna Ayhan Şahin, Adnan Aydın, Musa Kavaklı İmar Komisyonuna Mehmet Can Yalçın Hüsnü Sucu ve Hilal Altunsoy seçildi.

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız Meclis Başkanlığını, Başkan Vekili Hüsnü Sucu'ya bırakarak 2016 yılında yapılan bir yıllık çalışmalardan oluşan sunumunu üç saat boyunca ayakta yaptı.

Geçmiş yıllarda olduğu gibi 2016 yılında da Kadim Kent Ürgüp'e yakışır çalışmalar yaptığını ifade ederek başladığı sunumunda Yıldız, Ürgüp'e hizmet etmenin büyük bir keyif olduğunu vurguladı.

Ürgüp Belediye Başkan Vekili Hüsnü Sucu faaliyet raporunun sonunda 3 saatlik sunumu nedeniyle Başkan Yıldız'a teşekkür ederek oylamaya sundu.

Sucu: "Başkanımıza ve belediye personelimize teşekkür ediyoruz, Siz değerli meclis üyelerimize de teşekkür ediyoruz sorularınız çok isabetli idi. Başkanımızda çok isabetli cevaplar verdi dolayısıyla herkes tatmin oldu diye düşünüyorum." dedi.

Faaliyet raporunun kabulünün oylamaya sunulmasının ardından 2016 yılı faaliyet raporunun kabulüne oy birliğiyle karar verildi.

CHP ve MHP ile AK PARTİ'Lİ Üyelerin bulunduğu Ürgüp Belediye Meclis Üyelerinin teşekkürünü alan Başkan Yıldız, Faaliyet raporunun kabul edilmesinin ardından :  "Görüşmelerden sonra 2016 yılı Benim adım altında belediyemizin faaliyetlerini takdirle karşıladığınız, beğendiğiniz, eleştirdiğiniz, yol gösterdiğiniz ve oy birliği ile kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum, görev süremiz içerisinde önümüzdeki dönemde yani kalan süremiz içinde daha dikkatli çalışacağımı bildirir hepinize tekrar teşekkür ederim." dedi.

Alkışlarla 2017 yılı Nisan ayı meclis toplantısı sona erdi.

HABER RESİMLERİ
Bahtiyar Bahtı Kara

BAHTİYAR BAHTI KARA

Özet ve Detaylar
Annesi yüzünden 36 kez 'evlenememiş' olan Bahtiyar Hoca bir garip medyumdur. Fakat Bahtiyar Hoca, kaderine ve annesine karşı gelip, yeğenlerinin açtığı türlü sorunlara da rağmen, köye yeni taşınan, daha önce başından 2 başarısız evlilik geçen Dul Pakize ile evlenmeyi kafaya koyacaktır.
Bunun için de engel tanımayacaktır!Filmin yönetmenliğini Ergin Yılmazer yaparken senaryo ise İbrahim Bakırhan ve Kadir Maraşlı’ya ait.
Filmin kadrosunda ise Kadir Çöpdemir, Yeşim Salkım, Metin Zakoğlu, Nedim Saban, Ferdi Sancar, Duygu Çelebi, Gülnihal Demir, Mustafa Şen, Yaşar
Uzer, Yasemin Tunca yer alıyor.

RAMAZAN AYI MÜNASEBETİYLE AKŞAM SİNEMA GÖSTERİMİ SAAT 21:30'A ALINMIŞTIR.

DİKKAT: Filmde 13 yaş sınırı vardır

BAHTİYAR BAHTI KARA