Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’ün ramazan bayramı mesajı

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, ramazan bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Aktürk mesajında “'Dostluğun, barışın, huzurun, kardeşliğin ve yardımlaşmanın en üst seviyeye çıktığı mübarek Ramazan ayının sonuna gelirken toplumumuzun en önemli ortak değerlerinden bir tanesi olan Ramazan Bayramı'na ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz bu bayram bir arada olup sohbet edemeyeceğiz ancak yeter ki gönül köprülerimizi sıkı tutalım. Birbirimize karşı hoşgörümüzü ve saygımızı bu zor günlerde daha da güçlendirmeli, birlik ve beraberliğimizi bu vesileyle kuvvetli hale getirmek durumundayız. İnanıyoruz ki bugün alınan tedbirler ve gösterilen sabır neticesinde; bayramı bayram tadında yaşayacağımız günlere el birliğiyle kavuşacağız.

Bir ay boyunca sabrın ve şükrün manevi kılavuzluğuyla idrak ettiğimiz, Mübarek Ramazan ayını geride bırakırken bayrama kavuşmuş bulunmaktayız. Ramazan bayramı orucun mükâfatı, dayanışma ve yardımlaşma hissiyatının, hatır sorma ve gönül almanın emsalsiz bir kaynağıdır. Bu duygu ve düşüncelerle, çok değerli hemşerilerimin, aziz milletimizin ve tüm İslam Âleminin Ramazan Bayramını kutluyor, bu güzel bayramın huzura, kardeşliğe, sevgiye ve dünya barışına vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz eder, sevgi ve saygılarımı sunarım” ifadelerini kullandı.