Ürgüp Belediye Başkanı Ecz. Mehmet Aktürk'ün Babalar Günü Mesajı

Hayatımızın her anında varlıklarıyla bizleri onurlandıran babalarımız, aile içerisinde üstlenmiş oldukları görev ve sorumlulukları büyük bir özveriyle yerine getirmektedirler. Başta Aziz Şehitlerimizin babaları olmak üzere, tüm fedakâr babaların bu kutsal görevdeki sorumlulukları, özverileri her türlü takdirin üzerindedir. Yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren, ailenin mutluluğu için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan babalarımız, çocuklarını geleceğe güvenle hazırlamak için ellerinden gelen tüm gayreti sarf etmektedirler.

Babaları çocuklarının en büyük kahramanı, çocukları da babaların en yüce gururudur. Vatanımız için çocuklarını şehit veren babalarımız bilmeli ki, ülkemizin bütün vatansever evlatları sizlere birer evlat olarak sarılmaya hazırdır. Evlatlarımızın hepsi, ülkemizin güvenliği için hayatlarını feda eden Aziz Şehitlerimize ve onların kıymetli ailelerine ömür boyu minnet duyacaktır.

Doğduğumuz andan itibaren maddi ve manevi yardımlarını bizim için seferber etmiş tüm emektar babalarımızın Babalar Günü’nü kutluyor, ebediyete irtihal etmiş tüm babaları rahmetle anıyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Ecz. Mehmet Aktürk
Ürgüp Belediye Başkanı