Ürgüp Bağ Bozumu Festivalinin programı belli oldu

Bu yıl 48.si gerçekleştirilecek Uluslararası Ürgüp Bağ Bozumu Festivali, 5 Eylül Perşembe günü saat 16:00’da kortejle başlayacak.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımıyla birlikte başlayacak kortejin ardından Şölen alanında hazırlanacak özel tasarımlı festival köyünün açılışı yapılacak.

Ürgüp’ün eski fotoğraflarının sergisinin yapılacağı festival köyünde Ürgüp’e bağlı köyler stant açarak 3 gün boyunca köylerinin tanıtımı ve ürünlerinin tadım- satışını yapacaklar.

5 Eylül Perşembe akşamı Cumhuriyet Meydanında Sanatçılar İsmail Özkan, Mine Geçili ve Onur Şan Alaturka Akşamlar programının TRT Müzik kanalındaki canlı yayınında Ürgüp’ten eserlerini seslendirecek.

6 Eylül Cuma günü festival köyünde gün boyu etkinliklerin devam edeceği festivalde akşam 20:30’da İzel, Cumhuriyet Meydanında Ürgüp’te sevenleriyle buluşacak.

7 Eylül Cumartesi gün içerisinde bağa giderek üzüm kesimi ve bağ bozumunun yapılacağı günün akşamı festivalin son konserinde ise Orhan Hakalmaz unutulmaz eserleriyle Ürgüp’te konserde sevenleriyle buluşacak.

Başkan Aktürk, Ürgüp’ün en önemli etkinliklerinden olan bağ bozumu festivaline destek veren tüm paydaşlara teşekkür ederken, tüm vatandaşları festival etkinlikleri için 5,6,7 Eylül'de Ürgüp’e davet etti.

HABER RESİMLERİ