Uluslararası Kapadokya Sağlık Turizmi Derneği’nden AKTÜRK’e Ziyaret

Kurulduğu günden bu yana büyük azim ve hırsla çalışmalarını sürdüren Uluslararası Kapadokya Sağlık Turizmi Derneği (UKAPSAD), Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet AKTÜRK’ü ziyaret etti.

Ziyaret esnasında sağlık turizmi konularına değinen dernek başkanı Nilay ALDEMİR, bölgedeki sağlık turizmi hususundaki eksikleri de belirtirken, bu konuda yapılması gereken faaliyetler hakkında Başkan Aktürk ile bilgi alışverişinde bulundu.

Bölgedeki turizm faaliyetlerinin çok geniş çapta yürütüldüğünü ve turizm etkinliklerinin ileri düzeyde olduğu ilimiz için sağlık turizmi faaliyetlerinin durumu masaya yatırıldı.

Bu husustaki eksiklikler hakkında neler yapılabileceği görüşülürken Başkan Aktürk'ün de görüş ve önerileri alındı.

Dernek başkanı Aldemir, bölgedeki turizm faaliyetlerinin geliştirilmesi açısından sağlık turizminin bu faaliyetleri destekleyici bir niteliğe sahip olduğunu belirtti.

Derneğin ileride yapılacak olan faaliyetlerini Başkan Aktürk ile paylaşan Aldemir, bu konuda belediyenin de desteklerini beklediklerini dile getirdi.