Uluslararası 7. Ressamlar Buluşması resim sergisi açıldı

Ürgüp ilçesinde 7. Uluslararası Ressamlar buluşması kapsamında düzenlenen resim sergisi açıldı.

Türkiye´nin ev sahipliğinde Bulgaristan, Romanya, Belarus ve Çek Cumhuriyeti´nden 10 sanatçının katıldığı etkinlik kapsamında ressamların, Ürgüp Belediyesi Kültür Merkezi´nde bir hafta süresince yaptıkları çalışmalardan oluşan resim sergisi açıldı.

Ürgüp Sinema ve Kültür Merkezindeki serginin açılışına Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, ressamlar ve vatandaşlarla birlikte katılarak serginin açılış kurdelasını birlikte kestiler.

Sergi 18-21 Nisan tarihleri arasında Ürgüp Belediyesi Sinema Salonu ve Kültür Merkezinde gezilebilir.

NEŞELİ DALGALAR

Neşeli Dalgalar: Dalgamanya

Aile boyu eğlence ve heyecan dolu sörf maceralarında Cody ve arkadaşlarına katılın!

HER GÜN: 13:30 - 20:30

İLETİŞİM: 0384 341 49 39