Uluslararası 7. Ressamlar Buluşması resim sergisi açıldı

Ürgüp ilçesinde 7. Uluslararası Ressamlar buluşması kapsamında düzenlenen resim sergisi açıldı.

Türkiye´nin ev sahipliğinde Bulgaristan, Romanya, Belarus ve Çek Cumhuriyeti´nden 10 sanatçının katıldığı etkinlik kapsamında ressamların, Ürgüp Belediyesi Kültür Merkezi´nde bir hafta süresince yaptıkları çalışmalardan oluşan resim sergisi açıldı.

Ürgüp Sinema ve Kültür Merkezindeki serginin açılışına Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, ressamlar ve vatandaşlarla birlikte katılarak serginin açılış kurdelasını birlikte kestiler.

Sergi 18-21 Nisan tarihleri arasında Ürgüp Belediyesi Sinema Salonu ve Kültür Merkezinde gezilebilir.

Bahtiyar Bahtı Kara

BAHTİYAR BAHTI KARA

Özet ve Detaylar
Annesi yüzünden 36 kez 'evlenememiş' olan Bahtiyar Hoca bir garip medyumdur. Fakat Bahtiyar Hoca, kaderine ve annesine karşı gelip, yeğenlerinin açtığı türlü sorunlara da rağmen, köye yeni taşınan, daha önce başından 2 başarısız evlilik geçen Dul Pakize ile evlenmeyi kafaya koyacaktır.
Bunun için de engel tanımayacaktır!Filmin yönetmenliğini Ergin Yılmazer yaparken senaryo ise İbrahim Bakırhan ve Kadir Maraşlı’ya ait.
Filmin kadrosunda ise Kadir Çöpdemir, Yeşim Salkım, Metin Zakoğlu, Nedim Saban, Ferdi Sancar, Duygu Çelebi, Gülnihal Demir, Mustafa Şen, Yaşar
Uzer, Yasemin Tunca yer alıyor.

RAMAZAN AYI MÜNASEBETİYLE AKŞAM SİNEMA GÖSTERİMİ SAAT 21:30'A ALINMIŞTIR.

DİKKAT: Filmde 13 yaş sınırı vardır

BAHTİYAR BAHTI KARA