Türk Polis Teşkilatı’nın 172. Yılı Kutlu Olsun

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Türk Polis Teşkilatı’nın 172. Kuruluş Yıldönümü ve Polis Haftası nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

“Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin, ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlemesini önlemek, suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren Polis Teşkilatımızın 172. Kuruluş yıldönümünü kutluyor, şehit polislerimize Allah'tan rahmet ve sevenlerine sabır diliyorum. Görevi başında olan polislerimizin ise sağlıklı, mutlu, başarılı bir ömür geçirmelerini temenni ederim. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.”

FAHRİ YILDIZ - ÜRGÜP BELEDİYE BAŞKANI

HABER RESİMLERİ
Bahtiyar Bahtı Kara

BAHTİYAR BAHTI KARA

Özet ve Detaylar
Annesi yüzünden 36 kez 'evlenememiş' olan Bahtiyar Hoca bir garip medyumdur. Fakat Bahtiyar Hoca, kaderine ve annesine karşı gelip, yeğenlerinin açtığı türlü sorunlara da rağmen, köye yeni taşınan, daha önce başından 2 başarısız evlilik geçen Dul Pakize ile evlenmeyi kafaya koyacaktır.
Bunun için de engel tanımayacaktır!Filmin yönetmenliğini Ergin Yılmazer yaparken senaryo ise İbrahim Bakırhan ve Kadir Maraşlı’ya ait.
Filmin kadrosunda ise Kadir Çöpdemir, Yeşim Salkım, Metin Zakoğlu, Nedim Saban, Ferdi Sancar, Duygu Çelebi, Gülnihal Demir, Mustafa Şen, Yaşar
Uzer, Yasemin Tunca yer alıyor.

RAMAZAN AYI MÜNASEBETİYLE AKŞAM SİNEMA GÖSTERİMİ SAAT 21:30'A ALINMIŞTIR.

DİKKAT: Filmde 13 yaş sınırı vardır

BAHTİYAR BAHTI KARA