TRT 23 Nisan Çocuk Şenliği Nedeniyle Teşekkür Ziyareti

Bölgemizde bu yıl 39. su TRT tarafından "Çocuklar Geleceğimizdir" temasıyla ve 26 ülkeden 350 çocuğun katılımıyla düzenlenen "39. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği" tamamlandı.

Şenlik kapsamında 21 Nisan 2017 tarihinde İlçemiz Cumhuriyet Meydanında da konuk ülkelerden gelen çocukların katılımıyla "ülke gösterileri" düzenlendi.

Şenliğe verdiğimiz katkılar nedeniyle programın yapımcısı Yunus Emre Tekin ve Musa Yiğitoğlu, Belediye Başkanımız Fahri Yıldız'a verilmek üzere, Belediye Başkan Vekilimiz Mustafa Kılıç'ı ziyaret ederek teşekkür plaketi takdim etti.

Belediye Başkan Vekili Mustafa Kılıç'ta TRT Çocuk şenliğinin başarıyla tamamlanmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Programın yapılmasında emeği geçenleri tebrik ederim." dedi.

Kılıç, TRT Ekibine Ürgüp sembolleri bulunan çini tabak takdim etti.

Bahtiyar Bahtı Kara

BAHTİYAR BAHTI KARA

Özet ve Detaylar
Annesi yüzünden 36 kez 'evlenememiş' olan Bahtiyar Hoca bir garip medyumdur. Fakat Bahtiyar Hoca, kaderine ve annesine karşı gelip, yeğenlerinin açtığı türlü sorunlara da rağmen, köye yeni taşınan, daha önce başından 2 başarısız evlilik geçen Dul Pakize ile evlenmeyi kafaya koyacaktır.
Bunun için de engel tanımayacaktır!Filmin yönetmenliğini Ergin Yılmazer yaparken senaryo ise İbrahim Bakırhan ve Kadir Maraşlı’ya ait.
Filmin kadrosunda ise Kadir Çöpdemir, Yeşim Salkım, Metin Zakoğlu, Nedim Saban, Ferdi Sancar, Duygu Çelebi, Gülnihal Demir, Mustafa Şen, Yaşar
Uzer, Yasemin Tunca yer alıyor.

RAMAZAN AYI MÜNASEBETİYLE AKŞAM SİNEMA GÖSTERİMİ SAAT 21:30'A ALINMIŞTIR.

DİKKAT: Filmde 13 yaş sınırı vardır

BAHTİYAR BAHTI KARA