TRT 23 Nisan Çocuk Şenliği Nedeniyle Teşekkür Ziyareti

Bölgemizde bu yıl 39. su TRT tarafından "Çocuklar Geleceğimizdir" temasıyla ve 26 ülkeden 350 çocuğun katılımıyla düzenlenen "39. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği" tamamlandı.

Şenlik kapsamında 21 Nisan 2017 tarihinde İlçemiz Cumhuriyet Meydanında da konuk ülkelerden gelen çocukların katılımıyla "ülke gösterileri" düzenlendi.

Şenliğe verdiğimiz katkılar nedeniyle programın yapımcısı Yunus Emre Tekin ve Musa Yiğitoğlu, Belediye Başkanımız Fahri Yıldız'a verilmek üzere, Belediye Başkan Vekilimiz Mustafa Kılıç'ı ziyaret ederek teşekkür plaketi takdim etti.

Belediye Başkan Vekili Mustafa Kılıç'ta TRT Çocuk şenliğinin başarıyla tamamlanmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Programın yapılmasında emeği geçenleri tebrik ederim." dedi.

Kılıç, TRT Ekibine Ürgüp sembolleri bulunan çini tabak takdim etti.