Sporcu Dostu Başkan Yıldız, Verdiği Sözü Tuttu

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Ürgüp Kapadokya Gençlik ve Spor Kulübü Volaeybol takımına Konya'da oynadıkları Sungurlu Belediye Spor maçının sonunda vaadettiği 20.000 TL. ödülü nakit olarak Kulüp Başkanı Halis Aydoğan'a takdim etti.

Başkan Yıldız, Sporunun gelişmesi ve yaygınlaşması için Belediyemiz olarak bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada destek olunacağını söyledi.

Özellikle spor kulüplerinin gelişmesinin sosyal ve kültürel açıdan önemli olduğunu belirterek, gençlerin spora teşvik edilmesinin kötü alışkanlıklardan uzak tuttuğunu söyledi.

Sporun önemine değinen Yıldız, "Spor insan hayatı için son derece önemli, özellikle günümüzde gençlerimizin sigara, alkol ve diğer kötü alışkanlardan uzak kalmalarını sağlıyor. Bu tür alışkanlıklar çocuk yaşta başlandığı için onların zamanlarını spor yaparak değerlendirmeleri kötü alışkanlıklardan uzak tutuyor. Ürgüp ilçemizde herşeyden önce Eğitimci bir kişi olarak memleketimize vefa borcumuz var. Biz bunu sporda, eğitimde, kültürde ve turizmde kısacası her alanda ilçemizin gelişmesine katkı sağlamaya çalışıyoruz. Bundan sonrada elimizden geldiğince bu tür desteklerimiz devam edecek." dedi.

Başkan Yıldız, bu zamana kadar kulübe hizmet eden yönetici, sporcu ve antrenörlere de teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

Kulüp Başkanı Aydoğan, kulübe verdiği önemli miktardaki destek nedeniyle Spor ve sporcu dostu Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız a teşekkür etti.

Bahtiyar Bahtı Kara

BAHTİYAR BAHTI KARA

Özet ve Detaylar
Annesi yüzünden 36 kez 'evlenememiş' olan Bahtiyar Hoca bir garip medyumdur. Fakat Bahtiyar Hoca, kaderine ve annesine karşı gelip, yeğenlerinin açtığı türlü sorunlara da rağmen, köye yeni taşınan, daha önce başından 2 başarısız evlilik geçen Dul Pakize ile evlenmeyi kafaya koyacaktır.
Bunun için de engel tanımayacaktır!Filmin yönetmenliğini Ergin Yılmazer yaparken senaryo ise İbrahim Bakırhan ve Kadir Maraşlı’ya ait.
Filmin kadrosunda ise Kadir Çöpdemir, Yeşim Salkım, Metin Zakoğlu, Nedim Saban, Ferdi Sancar, Duygu Çelebi, Gülnihal Demir, Mustafa Şen, Yaşar
Uzer, Yasemin Tunca yer alıyor.

RAMAZAN AYI MÜNASEBETİYLE AKŞAM SİNEMA GÖSTERİMİ SAAT 21:30'A ALINMIŞTIR.

DİKKAT: Filmde 13 yaş sınırı vardır

BAHTİYAR BAHTI KARA