Prof. Dr. Mustafa Karataş'ın katılımıyla "Huzurlu Aile Hayatı" konferansı

Ürgüp'te İlahiyatçı Yazar Prof. Dr. Mustafa Karataş'ın konuşmacı olarak katıldığı "Huzurlu Aile Hayatı" vatandaşlardan tam not aldı.

Turgut Özal Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programda sevenleri ile bir araya gelen İlahiyatçı Yazar Mustafa Karataş, aile hayatını etkileyen önemli konuları sevenleriyle paylaştı. Programa, Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Ak Parti Ürgüp İlçe Başkanı Ali Özer, MHP Ürgüp İlçe Başkanı Mustafa Öz, İlçe protokolü ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İlahiyatçı Yazar Mustafa Karataş,Müslümanların her konuda kendilerini geliştirmelerinin gerektiğini vurgulayarak  "Allah'tan hepimizin ortak bir isteği olmalıdır. Dünya'da güzel yaşayalım. Ailemiz ve yuvamız mutlu olsun, huzurlu olsun. Evde huzur istiyoruz, yuvada mutluluk istiyoruz. Eşimizle, çocuğumuzla, anne ve babamızla güzel geçim istiyoruz. İnsanların saraya layık bir karakteri varsa, bilgisi ve ahlakı varsa sokakta başıboş kalmaz. Mutlaka birileri onun kıymetini bilir. Ona yollar açılır. Biz ehilsek, kıymetliysek mutlaka bizlerin kıymeti bilinecektir. Yere düşmekle altın değerinden bir şey kaybetmez. Mutlu aile hayatı için kendimizi geliştirmeliyiz. Ehil insanlar olmalı, ahlaklı tavırlar içerisinde örnek bireyler olarak hayatımızı sürdürmeliyiz" şeklinde konuştu.

Program sonunda Afrin Kahramanı Mehmetçiklere zafer temennisi ve tüm şehitler için İlçe Müftüsü Muhammed Çınar ve Prof. Dr. Mustafa Karataş tarafından dua yapıldı.

Duanın ardından Protokol mensupları tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Cuma günleri SHOW Tv'de Program yapan Karataş'a Ürgüplü vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.