Nevşehirspor Yöneticilerinden Başkan Yıldız'a ziyaret

Nevşehirspor Gençlik Kulübünün yeni yönetimi Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret nedeniyle Nevşehirsporlu yöneticilere teşekkür eden Yıldız, Nevşehirspor'un lise yıllarında kendisine futbolu sevdiren takım olduğunu ifade ederek, Nevşehir'i Türkiye genelinde en iyi şekilde tanıtacak, adını futbol ile de duyuracak yeni yönetime başarılar diledi. Yıldız imkanlar nispetinde Nevşehirspor'un yanında olacaklarını söyleyerek Ürgüp'ten maça seyirci desteği sağlayacaklarını ifade etti.

Nevşehirspor Yönetimi Yıldız'a Nevşehirspor forması, Yıldız'da yönetime Ürgüp sembolleri bulunan çini tabak hediye ettiği ziyaret sonrasında, hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Zamanın Başlangıcı

ÇAĞDAŞ MEKSİKA FİLMLERİ FESTİVALİ

MEKSİKA SİNEMASININ ÖNEMLİ ESERLERİNDEN OLUŞAN FİLMLER HER GÜN: 13:30 - 21:00 SEANSLARINDA

ÜRGÜP BELEDİYESİ SİNEMA SALONUNDA ÜCRETSİZ OLARAK İZLENEBİLİR.