KIRLANGIÇ FIRTINASI DİZİSİNİN GALA GECESİ YAPILDI

FOX Tv'nin iddialı dizilerinden ‘Kırlangıç Fırtınası’ isimli dizinin gala gecesi, çekimlerin yapıldığı Ürgüp'te yapıldı.

Geceye, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Ortahisar Belediye Başkanı İsmail Genç ve dizi oyuncuları ile Limon Film Yapım Ekibi katıldı.

Pazartesi akşamları FoxTv'de yayımlanacak "Kırlangıç Fırtınası" dizisinin yapımcılığını Limon Yapım üstleniyor. Dizinin büyük çoğunluğu Ürgüp, Mustafapaşa Gül Konakları, Kayakapı, Mustafa Otel ve Ürgüp'ün tarihi ve doğal güzelliklerini ekrana yansıtıyor.

Başrollerinde Fikret Kuşkan, Emel Çölgeçen, Ayşenil Şamlıoğlu, Ekin Mert Daymaz gibi Türkiye'nin deneyimli oyuncularının rol aldığı ve İlçemizde çekilen "Kırlangıç Fırtınası" dizisinin ilk bölümü dün Fox Turkiye kanalında izleyiciyle buluştu.Perissia Hotel'deki gala gecesinde diziyi limon yapım ekibi ve oyuncularla birlikte izleyen Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, dizinin sonunda tüm ekibi tek tek tebrik etti.Kapadokya'nın doğal ve tarihi güzelliklerini ekrana taşıyan dizi dram yüklü sahneleriyle duygu seli yaşatmayı hedefliyor. Öz abisi tarafından türlü acılara maruz bırakılan Ülfet'in yıllar sonra yaşadıklarının intikamını almak için geri dönüşünü ve çocuğuna kavuşmak için verdiği mücadeleyi anlatıyor.

Bahtiyar Bahtı Kara

BAHTİYAR BAHTI KARA

Özet ve Detaylar
Annesi yüzünden 36 kez 'evlenememiş' olan Bahtiyar Hoca bir garip medyumdur. Fakat Bahtiyar Hoca, kaderine ve annesine karşı gelip, yeğenlerinin açtığı türlü sorunlara da rağmen, köye yeni taşınan, daha önce başından 2 başarısız evlilik geçen Dul Pakize ile evlenmeyi kafaya koyacaktır.
Bunun için de engel tanımayacaktır!Filmin yönetmenliğini Ergin Yılmazer yaparken senaryo ise İbrahim Bakırhan ve Kadir Maraşlı’ya ait.
Filmin kadrosunda ise Kadir Çöpdemir, Yeşim Salkım, Metin Zakoğlu, Nedim Saban, Ferdi Sancar, Duygu Çelebi, Gülnihal Demir, Mustafa Şen, Yaşar
Uzer, Yasemin Tunca yer alıyor.

RAMAZAN AYI MÜNASEBETİYLE AKŞAM SİNEMA GÖSTERİMİ SAAT 21:30'A ALINMIŞTIR.

DİKKAT: Filmde 13 yaş sınırı vardır

BAHTİYAR BAHTI KARA