Kayseri Caddesi sıcak asfalt ile buluştu

Ürgüp Belediyesi tarafından planlanarak uygulanan 2. etap sıcak asfalt çalışmaları kapsamında Kayseri Caddesi, Atatürk Bulvarı Cumhuriyet Meydanına kadar sıcak asfalt ile buluştu.

Altyapısı tamamlanan İlçede yapılan modern yol çalışması Ürgüp Belediyesinin İller Bankasından aldığı uzun vadeli kredi ile karşılanıyor.

Ürgüp Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünden alınan bilgilere göre, geçen sezon ilk etabı ana arterlerde tamamlanan 100.000 m² sıcak asfalt çalışmasının ardından, Kayseri Caddesinin geçici kabul aşamasında olan, henüz kesin kabulü yapılmamış olan kilitli beton parkesi zeminin sert kaya olması sebebiyle jeolojik yapıya uygun olmadığından, belediyenin herhangi bir maddi kaybı olmadan parkesi sökülen cadde, sıcak asfalt ile buluşturuldu.

Yapılan asfalt ihalesini alan Kayseri firması ve İç Anadolu Bölgesinin iddialı asfalt firmalarından Nalbantoğlu tarafından ihale şartnamesine göre normalde 120 gün süresi olan iş kapsamında 14.567 m² alan ilçenin turizm kenti olması sebebiyle, çift vardiya ve özel özen gösterilerek 10 günde tamamlanması hedefleniyor.

4.807 Ton Plent Miks Temel ile sıklaştırılan zemin, 6 cm Sıkışmış Kalınlıkta 1 m2 Asfalt Betonu Binder Tabakası ve 5 cm Sıkışmış Kalınlıkta 1 m2 Asfalt Betonu Aşınma Tabakası (Modifiye Bitüm ile) Yapılması ile Ürgüp'ün en işlek caddelerinden olan Kayseri Caddesi, Mehmet Dinler Bulvarı bağlantı noktası, Kazım Karabekir Caddesi, Kayseri Caddesi bağlantısı PTT önü,Mehmet Akif Ersoy Bulvarı, tüm katmanları ile sıcak asfaltı tamamlanarak yol kullanıma açıldı.

İhalenin kapsadığı tüm asfalt kaplama işi tamamlandığında Ürgüp Belediyesi tarafından çizgi çalışması yapılarak yollar uzun yıllar sorunsuz olarak kullanılmak üzere hazır hale gelecek.

Her aşamasını dikkatle takip eden Ürgüplü vatandaşlar çalışmalardan oldukça memnun. Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'a ve Ürgüp'ü gerçek anlamda bir dünya kenti haline dönüştüren tüm ekibine teşekkür ediyor.

Bahtiyar Bahtı Kara

BAHTİYAR BAHTI KARA

Özet ve Detaylar
Annesi yüzünden 36 kez 'evlenememiş' olan Bahtiyar Hoca bir garip medyumdur. Fakat Bahtiyar Hoca, kaderine ve annesine karşı gelip, yeğenlerinin açtığı türlü sorunlara da rağmen, köye yeni taşınan, daha önce başından 2 başarısız evlilik geçen Dul Pakize ile evlenmeyi kafaya koyacaktır.
Bunun için de engel tanımayacaktır!Filmin yönetmenliğini Ergin Yılmazer yaparken senaryo ise İbrahim Bakırhan ve Kadir Maraşlı’ya ait.
Filmin kadrosunda ise Kadir Çöpdemir, Yeşim Salkım, Metin Zakoğlu, Nedim Saban, Ferdi Sancar, Duygu Çelebi, Gülnihal Demir, Mustafa Şen, Yaşar
Uzer, Yasemin Tunca yer alıyor.

RAMAZAN AYI MÜNASEBETİYLE AKŞAM SİNEMA GÖSTERİMİ SAAT 21:30'A ALINMIŞTIR.

DİKKAT: Filmde 13 yaş sınırı vardır

BAHTİYAR BAHTI KARA