Kaymakam Maraşlı’dan Başkan Yıldız’a İadeyi Ziyaret

Ürgüp'ün yeni ve genç Kaymakamı Mehmet Maraşlı gerçekleştirdiği belediye ziyaretinde Belediye Başkanı Fahri Yıldız ile Ürgüp'ü konuştu. Başkan Yıldız, Kaymakam Maraşlı'ya Ürgüp ve Belediye çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Ürgüp için arzu edilen projelerin hayata geçirilmesinde ilçenin bir bütün olarak sorunları sahiplenmesi ve çözüm odaklı hareket edebilmesi adına Kaymakamlık ve Belediye işbirliğinin önemli olduğunu ifade etti.

Belediye Başkanı ile zaman zaman bir araya geleceklerini vurgulayan İlçe Kaymakamı Mehmet Maraşlı ise; Ürgüp'e geleli bir hafta olduğunu, Turizm kenti ilçenin tarihle iç içe, hareketli, huzurlu bir ilçe olduğunu ve Ürgüp'ü çok beğendiğini ifade etti.

Sıcak bir sohbet havasında geçen görüşme esnasında İlçeye ait konular üzerinde karşılıklı görüş alışverişinde bulundular. Belediye Başkanı Fahri Yıldız, ziyaretlerinden dolayı İlçe Kaymakamı Mehmet Maraşlı’ya teşekkür ederek Ürgüp'ün sembolleri bulunan çini tabak takdim etti.

Ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Kılıç'ta eşlik etti.

MİNİK KAHRAMANLAR MACERA PEŞİNDE

Vizyon Tarihi:20 Ocak 2017