Kaymakam Maraşlı’dan Başkan Yıldız’a İadeyi Ziyaret

Ürgüp'ün yeni ve genç Kaymakamı Mehmet Maraşlı gerçekleştirdiği belediye ziyaretinde Belediye Başkanı Fahri Yıldız ile Ürgüp'ü konuştu. Başkan Yıldız, Kaymakam Maraşlı'ya Ürgüp ve Belediye çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Ürgüp için arzu edilen projelerin hayata geçirilmesinde ilçenin bir bütün olarak sorunları sahiplenmesi ve çözüm odaklı hareket edebilmesi adına Kaymakamlık ve Belediye işbirliğinin önemli olduğunu ifade etti.

Belediye Başkanı ile zaman zaman bir araya geleceklerini vurgulayan İlçe Kaymakamı Mehmet Maraşlı ise; Ürgüp'e geleli bir hafta olduğunu, Turizm kenti ilçenin tarihle iç içe, hareketli, huzurlu bir ilçe olduğunu ve Ürgüp'ü çok beğendiğini ifade etti.

Sıcak bir sohbet havasında geçen görüşme esnasında İlçeye ait konular üzerinde karşılıklı görüş alışverişinde bulundular. Belediye Başkanı Fahri Yıldız, ziyaretlerinden dolayı İlçe Kaymakamı Mehmet Maraşlı’ya teşekkür ederek Ürgüp'ün sembolleri bulunan çini tabak takdim etti.

Ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Kılıç'ta eşlik etti.

Bahtiyar Bahtı Kara

BAHTİYAR BAHTI KARA

Özet ve Detaylar
Annesi yüzünden 36 kez 'evlenememiş' olan Bahtiyar Hoca bir garip medyumdur. Fakat Bahtiyar Hoca, kaderine ve annesine karşı gelip, yeğenlerinin açtığı türlü sorunlara da rağmen, köye yeni taşınan, daha önce başından 2 başarısız evlilik geçen Dul Pakize ile evlenmeyi kafaya koyacaktır.
Bunun için de engel tanımayacaktır!Filmin yönetmenliğini Ergin Yılmazer yaparken senaryo ise İbrahim Bakırhan ve Kadir Maraşlı’ya ait.
Filmin kadrosunda ise Kadir Çöpdemir, Yeşim Salkım, Metin Zakoğlu, Nedim Saban, Ferdi Sancar, Duygu Çelebi, Gülnihal Demir, Mustafa Şen, Yaşar
Uzer, Yasemin Tunca yer alıyor.

RAMAZAN AYI MÜNASEBETİYLE AKŞAM SİNEMA GÖSTERİMİ SAAT 21:30'A ALINMIŞTIR.

DİKKAT: Filmde 13 yaş sınırı vardır

BAHTİYAR BAHTI KARA