Kapadokya Güney Kore'nin Başkenti Seul'de tanıtılıyor

Kapadokya Bölgesinin turizm ve tanıtma faaliyetleri kapsamında Kapadokya Turizm Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (KAP-HİB) tarafından belirlenen fuar takvimine göre 01-04 Haziran 2017 tarihleri arasında Güney Kore'nin Başkenti Seul şehrinde düzenlenen "KOREA WORLD TRAVEL FAİR KOFTA" fuarı başladı.

Fuarda Kapadokya'yı Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız ve Profesyonel Turist Rehberi Muzaffer Büyükbaş temsil ederek ziyaretçileri ağırlıyor.

Home of Turkey çatısı altında Türkiye'deki tüm illerin tanıtımının yapıldığı stantta Kapadokya masasında Kapadokya'ya özgü kültürel ve turizm değerleri ile Kore dilinde hazırlanan broşürler fuar ziyaretçilerine takdim ediliyor.

Fuarın ilk gününde Kapadokya standını ziyarete gelen Türkiye'nin Seul büyükelçisi Aslan Hakan Okçal ve Kore heyetine Başkan Yıldız, Dünyanın en iyi sıcak hava balonu merkezi olan Kapadokya'ya özgü balon maketi hediye etti.

Başkan Fahri Yıldız, KOREA FAİR KOFTA 2017 - Korea Seyahat ve Turizm Fuarı'ndaki Kapadokya standına, Korelilerin ilgisinden mutlu olduklarını söyledi.

HABER RESİMLERİ
MİNİK KAHRAMANLAR MACERA PEŞİNDE