Kapadokya Bölgesi Malezya'da Fuarda Tanıtıldı

Kapadokya Bölgesinin turizm ve tanıtma faaliyetleri kapsamında Kapadokya Turizm Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (KAP-HİB) tarafından belirlenen fuar takvimine göre 16-18 Mart 2018 tarihleri arasında Malezya'nın Başkenti  Kuala Lumpur şehrinde düzenlenen "MATTA FAİR" fuarı tamamlandı..

Fuarda Kapadokya´yı Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız ve Profesyonel Turist Rehberi Muzaffer Büyükbaş temsil ederek ziyaretçileri ağırladı.

Fuarda Kapadokya'yı "Home Of Cappadocia" standında "Turkey Home" çatısı altında Kapadokya'yı temsil eden Belediye Başkanı Yıldız ve Turist Rehberi Büyükbaş, Malezyalıları Kapadokya'ya davet etti..

Standı ziyaret eden misafirlere peri bacası maketi, balon figürü, nazar boncuğu, Türk lokumu, bölge broşürü ve Türk bayrağı rozeti gibi tanıtım metaryelleri hediye edildi.

Fuarda standı Türkiye'nin Kuala Lumpur (Malezya) Büyükelçisi Merve Kavakçı'da Kapadokya standını ziyaret etti.