İlçe Emniyet Müdürüne 'hayırlı olsun' ziyareti

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, İlçe Emniyet Müdürü Baki Yılmaz'ı ziyaret etti. Başkan Yıldız, Yılmaz'a yeni görev yeri olan Ürgüp'te başarılar diledi.

Başkan Yıldız, ilçe halkının güvenliği ve huzuru için kurumlar arası işbirliğinin önemli olduğunu söyleyerek, İlçe Emniyet Müdürlüğü personeline her türlü desteği vermeye devam edeceklerini belirtti.

3. Sınıf Emniyet Müdürü Baki Yılmaz, İlçeyi ve halkı kısa sürede tanıdığını belirterek Belediyemizin de desteğiyle halkın huzur ve güveni için gece gündüz çalışmaktan keyif alacağız. Yılmaz, hem Ürgüp'te yaşayan vatandaşların hem İlçeyi ziyaret için gelen vatandaşların huzur ve emniyeti için var güçleriyle çalışmaya hazır olduklarını ifade ederek Başkan Fahri Yıldız'a ziyareti nedeniyle teşekkür etti.

Bahtiyar Bahtı Kara

BAHTİYAR BAHTI KARA

Özet ve Detaylar
Annesi yüzünden 36 kez 'evlenememiş' olan Bahtiyar Hoca bir garip medyumdur. Fakat Bahtiyar Hoca, kaderine ve annesine karşı gelip, yeğenlerinin açtığı türlü sorunlara da rağmen, köye yeni taşınan, daha önce başından 2 başarısız evlilik geçen Dul Pakize ile evlenmeyi kafaya koyacaktır.
Bunun için de engel tanımayacaktır!Filmin yönetmenliğini Ergin Yılmazer yaparken senaryo ise İbrahim Bakırhan ve Kadir Maraşlı’ya ait.
Filmin kadrosunda ise Kadir Çöpdemir, Yeşim Salkım, Metin Zakoğlu, Nedim Saban, Ferdi Sancar, Duygu Çelebi, Gülnihal Demir, Mustafa Şen, Yaşar
Uzer, Yasemin Tunca yer alıyor.

RAMAZAN AYI MÜNASEBETİYLE AKŞAM SİNEMA GÖSTERİMİ SAAT 21:30'A ALINMIŞTIR.

DİKKAT: Filmde 13 yaş sınırı vardır

BAHTİYAR BAHTI KARA