İlçe Emniyet Müdürüne 'hayırlı olsun' ziyareti

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, İlçe Emniyet Müdürü Baki Yılmaz'ı ziyaret etti. Başkan Yıldız, Yılmaz'a yeni görev yeri olan Ürgüp'te başarılar diledi.

Başkan Yıldız, ilçe halkının güvenliği ve huzuru için kurumlar arası işbirliğinin önemli olduğunu söyleyerek, İlçe Emniyet Müdürlüğü personeline her türlü desteği vermeye devam edeceklerini belirtti.

3. Sınıf Emniyet Müdürü Baki Yılmaz, İlçeyi ve halkı kısa sürede tanıdığını belirterek Belediyemizin de desteğiyle halkın huzur ve güveni için gece gündüz çalışmaktan keyif alacağız. Yılmaz, hem Ürgüp'te yaşayan vatandaşların hem İlçeyi ziyaret için gelen vatandaşların huzur ve emniyeti için var güçleriyle çalışmaya hazır olduklarını ifade ederek Başkan Fahri Yıldız'a ziyareti nedeniyle teşekkür etti.

MİNİK KAHRAMANLAR MACERA PEŞİNDE

Vizyon Tarihi:20 Ocak 2017