İlçe Emniyet Müdüründen Başkan Yıldız'a Ziyaret

Rize Emniyet Müdürlüğünde çeşitli Şube Müdürlüklerinin ardından Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Baki Yılmaz, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Yılmaz'a yeni görev yeri olan Ürgüp'te başarılar dileyerek, şehrin yaşanabilirliğine emniyet yönünden katkı sağlayan Emniyet Müdürlüğü ile birlikte çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Nevşehir'in en büyük ilçesi olma özelliği taşıyan Ürgüp'ün yaşanılabilir bir kent olduğunu hatırlatan Başkan Yıldız, şehrin huzurunu ve güvenliğini sağlama amaçlı İlçe Emniyet Teşkilatı ile Ürgüp Belediyesi olarak uyum içinde gece gündüz çalışacaklarını ifade etti.

Bahtiyar Bahtı Kara

BAHTİYAR BAHTI KARA

Özet ve Detaylar
Annesi yüzünden 36 kez 'evlenememiş' olan Bahtiyar Hoca bir garip medyumdur. Fakat Bahtiyar Hoca, kaderine ve annesine karşı gelip, yeğenlerinin açtığı türlü sorunlara da rağmen, köye yeni taşınan, daha önce başından 2 başarısız evlilik geçen Dul Pakize ile evlenmeyi kafaya koyacaktır.
Bunun için de engel tanımayacaktır!Filmin yönetmenliğini Ergin Yılmazer yaparken senaryo ise İbrahim Bakırhan ve Kadir Maraşlı’ya ait.
Filmin kadrosunda ise Kadir Çöpdemir, Yeşim Salkım, Metin Zakoğlu, Nedim Saban, Ferdi Sancar, Duygu Çelebi, Gülnihal Demir, Mustafa Şen, Yaşar
Uzer, Yasemin Tunca yer alıyor.

RAMAZAN AYI MÜNASEBETİYLE AKŞAM SİNEMA GÖSTERİMİ SAAT 21:30'A ALINMIŞTIR.

DİKKAT: Filmde 13 yaş sınırı vardır

BAHTİYAR BAHTI KARA