İlçe Emniyet Müdüründen Başkan Yıldız'a Ziyaret

Rize Emniyet Müdürlüğünde çeşitli Şube Müdürlüklerinin ardından Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Baki Yılmaz, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Yılmaz'a yeni görev yeri olan Ürgüp'te başarılar dileyerek, şehrin yaşanabilirliğine emniyet yönünden katkı sağlayan Emniyet Müdürlüğü ile birlikte çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Nevşehir'in en büyük ilçesi olma özelliği taşıyan Ürgüp'ün yaşanılabilir bir kent olduğunu hatırlatan Başkan Yıldız, şehrin huzurunu ve güvenliğini sağlama amaçlı İlçe Emniyet Teşkilatı ile Ürgüp Belediyesi olarak uyum içinde gece gündüz çalışacaklarını ifade etti.

NEŞELİ DALGALAR

Neşeli Dalgalar: Dalgamanya

Aile boyu eğlence ve heyecan dolu sörf maceralarında Cody ve arkadaşlarına katılın!

HER GÜN: 13:30 - 20:30

İLETİŞİM: 0384 341 49 39