İftar Soframıza Davetlisiniz - 2018

Ürgüp Belediyesi tarafından Ramazan ayı iftar organizasyonları çerçevesinde yarın Cumhuriyet Meydanında birlik beraberlik sofrası kurulacak.

Bu yıl ramazan ayının ilk toplu iftar organizasyonunun TOKİ'de yapıldığını belirten Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, "Geçtiğimiz yıl Cumhuriyet Meydanında İftar sofrasında yine bir arada olmuştuk, yarın tekrar Cumhuriyet Meydanı iftarımızda halkımızla bir arada olacağız. Ramazan ayının en güzel göstergelerinden olan toplu iftar etkinliklerinde yemek bahane, herkesin evinde yiyecek bir tas çorbası var, ama maksadımız birlik ve beraberliğimizi iftar sofrası bahanesiyle perçinlemek, çocuklarımıza eski ramazanlar diye anlattığımız günleri göstermek. Bu düşüncelerle vatandaşlarımızı iftar soframıza bekliyoruz." dedi.