Hastane önü Şehit Turan Caddesinin Sıcak Asfaltı Tamamlanıyor

Ürgüp Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından İlçemizin yoğun olarak kullanılan caddelerinden olan Hastane önü Şehit Turan Caddesinin, dar olan yolu genişletilerek, yolun asfaltlaması tamamlanıyor.

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Kendisinin Ürgüp Lisesinin Müdürü iken yapımını gerçekleştirdikleri Ürgüp Lisesinin kapısının yok olmasına ve okul bahçe kenarındaki ağaçların kesilmesine gönülleri razı olmadığı için ağaçlara zarar vermeden yolu genişleterek caddenin sıcak asfaltının serilmesinin planlandığı gibi başarıyla tamamlandığını, bordür çalışmaları ve kaldırım çalışmalarının da aynı hız ve kalitede yapılarak yolun kısa sürede trafiğe açılacağını söyledi. Yıldız, sarı çizginin Ürgüp'e çok yakıştığını söyleyerek yol çizgi çalışmasının da önümüzdeki günlerde asfaltı tamamlanan yollarda uygulanacağını kaydetti.

2 Mayıs tarihinde söküm çalışması ile planlandığı gibi başlanan çalışmalar kapsamında Mehmet Akif Ersoy Bulvarı gidiş geliş istikametinde sıcak asfaltla buluşturuldu. Geçtiğimiz sezonda Mehmet Dinler Bulvarının başlangıç noktasında kalan sıcak asfalt, kaldığı yerden başlayarak Kayseri Caddesi boyunca gidiş ve geliş çift şerit olmak üzere Cumhuriyet Meydanına kadar tamamlandı. Yine geçen sezon Emniyet Müdürlüğü önünde kalan sıcak asfalt noktası, Kazım Karabekir Caddesi PTT önünden Kayseri Caddesine bağlandı. Bugünkü çalışmalarla birlikte Hastane önü Şehit Turan Caddesinin de asfalt kaplaması tamamlanarak yol kullanıma hazır hale getirildi.

Kazım Karabekir 1 Caddesi Noter önünün söküm işlemleri tamamlanarak, asfalt serimine hazır hale geldi, planlandığı gibi 11 ve 12 Mayıs tarihlerinde de kalan noktanın asfalt serimi gerçekleştirilecek, önümüzdeki günlerdede tüm yolların çizgileri çizilecek.

2. etap asfalt çalışmalarımız kapsamında yollarımız vatandaşlarımıza, hayırlı olsun.

Yarım Kalan

YARIM KALAN