Ertuğrul'un Torunlarından Başkan Yıldız'a Ziyaret

Kapadokya Eğitim Kültür Turizm ve Doğa Sporları Derneği’nin başlattığı proje ile 6 ay boyunca devam eden eğitimler sonucunda ata binmeyi ve ok atmayı öğrenen Ürgüp’te eğitim gören 20 Öğrenci'den oluşan atlı okçuluk sporu lisanslı sporcularından temsilcilerle birlikte Ürgüp İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş Özdemir ve KAPSED Başkanı Oğuzhan Tekin ile Çağlar Rıfat Bozkurt Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'ı ziyaret etti.

Atlı Okçuluk ve çalışmalarla ilgili Belediye Başkanı Fahri Yıldız'a bilgi veren ziyaretçiler, bölgede tek olan atlı okçuluk çalışmalarının ülke genelinde de ses getirecek işler yapmak için çalışmalarının sürdüğünü ifade etti.

Başkan Yıldız ise Öğrencilerin gösterisini 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında ilgiyle seyrettiğini belirterek başarıları nedeniyle tebrik etti.

Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş Özdemir'i ve KAPSED Başkanı Oğuzhan Tekin'i de Ürgüp'te böyle bir projeye imza attıkları için tebrik etti.

Ziyaretçileri, Ertuğrul'un Torunları projesinin anısına Yıldız'a ok ve yay hediye ettiler.