Cumhuriyet Meydanında 5 Adet İşyeri İhale ile satılacak

Ürgüp’ün en merkezi noktası olan Cumhuriyet Meydanındaki 5 adet işyeri, Ürgüp Belediyesi tarafından satışı yapılmak üzere ihaleye çıkartıldı.

İhale; 13 Kasım 2019 Çarşamba günü saat 10:30’dan itibaren 10’ar dakika ara ile belediye encümeni huzurunda Belediye Meclis toplantı salonunda yapılacak.

İşyerlerinin; ihalenin ardından 800 bin TL ile 2 Milyon 250 bin TL arasında değişen fiyatlarla ihaleye çıkarılan satış bedelleri, yarısı peşin, kalan yarısı da 6 ay içerisinde ödenebilecek.

Ürgüp Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünden, satışı yapılacak işyerlerinin tapu devirlerinin taksitlerin ödenmesi tamamlandığında ya da peşin ödeme yapıldığında 3 ay içerisinde devir işlemlerinin yapılacağı belirtildi.

İhaleye ait özel şartname dosyasının her gün mesai saati içerisinde Ürgüp Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğünde görülebileceği ifade edildi.