CUMHURİYET BAYRAMI ÇELENK SUNUMU İLE BAŞLADI

29 Ekim Cumhuriyet bayramı nedeniyle hükümet konağı önündeki Atatürk anıtına çelenk sunumu yapıldı.

Düzenlenen çelenk sunumu programına Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Garnizon Komutanı Timur Budak, Belediye Başkanı Vekili Mustafa Kılıç, Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Yüksel, Siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri, STK temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Törende Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenk sunumunun ardından Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından tören sona erdi.

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları yarın saat 09:15'te Kaymakam Maraşlı'nın tebrikleri kabulu ve saat 10:00'da Turgut Özal Kültür Merkezinde düzenlenecek kutlamalarla tamamlanacak.

Yarım Kalan

YARIM KALAN