Coşkun Sabah'tan bayramda Ürgüp'e özel Sosyal Medya Konseri

Sokağa çıkma kısıtlamasıyla geçirilecek ilk bayramda Ürgüp Belediyesi sosyal medya hesaplarından Coşkun Sabah konseri düzenlenecek.

Bayramın 1. günü olan 24 Mayıs'ta saat 20:30'da Ürgüp Belediyesi'nin facebook ve instagram hesaplarından canlı yayınlanacak konserde Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk'te canlı yayına bağlanarak izleyicilerin bayramlarını kutlayacak.

Coşkun Sabah Ürgüp'e özel düzenlenecek canlı konser için sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, "Geçtiğimiz yıl bayramlaşma programımızı Cumhuriyet Meydanı’nda yapmıştık.
Bu yıl pandemi nedeniyle kucaklaşamasakta sosyal medya üzerinden bayramlaşacağız." diyerek Coşkun Sabah ile anıları canlandırmaya tüm hemşehrilerini davet etti.