Çinli Turizmci Kapadokya´ya yatırım yapacak

Çin'in en büyük otel ve turizm grubu BTL Hospitality, yatırım için incelemelerde bulunduğu Kapadokya bölgesinde Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı ve Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız ile bir araya geldi.

26 ülkede 170 oteli işleten şirketin yönetim kurulu başkanı Philip Wei ile toplantı yapan Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız ve turizmciler Kapadokya'ya yatırım yapmaya hazırlanan iş adamlarına bölge ile ilgili bilgiler verdi.

Ürgüp'te Yunak Evleri´nde bir araya gelen heyette 2018 yılının Çin'de Türkiye yılı olacağını tahmin ettiklerini ifade eden Wei'ye Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız el dokuma Ürgüp halısı hediye ederek Çinli Belediye Başkanlarını da Ürgüp'e davet etti.

Kapadokya bölgesindeki araştırmalarını tamamlayan BTL Hospitality grubu, bölgede yatırım yapma konusunda kararlı olduklarını ifade etti.