Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye Ziyaret

Ak Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma, Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit, Çat Belediye Başkanı Kamil Duru, Kayseri Milletvekili ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'yi makamında ziyaret etti.

Ürgüp'ün altyapısının tamamen bittiğini ve asfalt çalışmalarının tamamlandığını yakınen bilen Bakan Mehmet Özhaseki, programının çok yoğun olmasına rağmen uygun bir günde Ürgüp'e gelmeyi planladığını vurguladı.

Başkan Fahri Yıldız, Ürgüp'ün tek ihtiyacının tam teşekküllü bir arıtma tesisi kaldığını ifade ederek, projesi ve tüm hazırlıkları tamamlanan atık su arıtma tesisinin Ürgüp ile birlikte 20 köye hizmet edeceğini söyledi.

Bölgede inşa edilmesi planlanan ve 20 köye hizmet edecek atık su arıtma tesisinin detaylarının görüşüldüğü ziyaretin sonunda misafir Belediye Başkanları hemşehrileri Bakan Mehmet Özhaseki'ye çeşitli hediyeler takdim etti.

Ürgüp'te yapımı devam eden Dağıstanlı Sokak Sağlıklaştırma projesi ile ilgili gelinen aşama hakkında bilgi veren Yıldız, Özhaseki'ye Ürgüp'e sağlamış olduğu katkılar nedeniyle teşekkür etti.

Yarım Kalan

YARIM KALAN