Çağdaş Meksika Filmleri Festivali Ürgüp'te

Meksika Büyükelçiliği, Ürgüp Belediyesi ortaklığıyla, 17-27 Ağustos 2017 tarihleri arasında Ürgüp’te gerçekleşecek olan Çağdaş Meksika Filmleri Festivalinde Ürgüp'te 6 film ücretsiz olarak izleyici ile buluşacak.

Meksika'nın Ankara Büyükelçisinin ve Büyükelçilik yetkilileri ile yerel protokol yetkililerinin katıllacağı festivalde, Meksika sinemasının güncel akımlarından izler taşıyan Çağdaş Meksika Filmleri gösterilecektir.

• En el ombligo del cielo | In the Middle of Heaven | Cennetin Göbeğinde
  • Buitres | Vultures | Akbabalar
  • Las horas muertas | The Empty Hours | Boş Saatler
  • Burros | Donkeys | Eşekler
  • Ella es Ramona | Ramona | Ramona
  • El comienzo del tiempo | The Beginning of Time | Zamanın Başlangıcı

Film gösterimi Ürgüp Belediyesi’nin Sinema Salonunda gerçekleşecek olup, filmler Türkçe altyazılı olarak yayınlanacaktır.

Filmler hakkında daha fazla bilgi edinmek için Meksika Büyükelçiliğinin internet sayfasını ziyaret edebilirsiniz: https://embamex.sre.gob.mx/turquia/

Bu etkinlik, Meksika Dışişleri Bakanlığı (SRE), Meksika Uluslararası Kalkınma İşbirliği Ajansı (AMEXCID) ve Meksika Sinema Enstitüsü (IMCINE) yardımlarıyla Ürgüp'e getirilmektedir.

Yarım Kalan

YARIM KALAN