Bisikletle Dünya Turuna Çıkan Hollandalı Mark Koelen, Ürgüp'te

Hollanda'dan yola çıkan ve dünyayı bisikletle dolaşacak olan 42 yaşındaki Mark Koelen, Belediyemizin misafiri olarak Ürgüp'e geldi.

Kapadokya Bisiklet Spor Kulübünün Milli Sporcularıyla bisikletle Kapadokya'yı gezen Koelen, doğal güzelliklerle dolu bölgeye hayran kaldığını söyledi.

Hollanda'dan yola çıkarak tüm dünyaya insanların ne kadar iyi olduklarını göstermek ve insanları birleştirmek için bisikletle dolaşan 42 yaşındaki Mark Koelen, Nevşehir'in Ürgüp İlçesine geldi.

Hollanda'dan yola çıkarak Belçika, Fransa, İtalya ve Yunanistan üzerinden İzmir'e ardından Konya ve Nevşehir'e gelen Koelen, 3 gün kalacağı Ürgüp'ten Malatya, Van güzergahı Üzerinden İran'a geçecek. İran'dan tekrar yola çıkacak olan Koelen, Türkistan, Kazakistan, Hindistan, Nepal, Bangladeş, Mymmar, Güneydoğu Asya, Avustralya ve Güney Amerika'dan sonra yeni bir yol haritasıyla dünya turuna devam edecek.

Bisikletle dünya turu yapmasının amacının tüm insanlara aslında insanların ne kadar iyi olduğunu göstermek olduğunu söyleyen Koelen, Dünyanın farklı yerlerinde farklı insanlarla tanışıp onları bir araya getirmeyi amaçladığını belirtti.

Ürgüp'te Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'ın misafiri olan Mark Koelen, Ürgüp'ün Milli Bisiklet Sporcuları ile birlikte Kapadokya bölgesinin doğal güzelliklerini bisikletiyle gezdi.

Ürgüp'ün Devrent Vadisinde gezerken Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'a bileklik hediye eden Koelen, tüm tanıştığı insanlara hediye ettiği bileklik ile aralarında bir bağ kurduğunu ifade etti.

Zamanın Başlangıcı

ÇAĞDAŞ MEKSİKA FİLMLERİ FESTİVALİ

MEKSİKA SİNEMASININ ÖNEMLİ ESERLERİNDEN OLUŞAN FİLMLER HER GÜN: 13:30 - 21:00 SEANSLARINDA

ÜRGÜP BELEDİYESİ SİNEMA SALONUNDA ÜCRETSİZ OLARAK İZLENEBİLİR.