Bir tepkide Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'dan

Kapadokya turu satan bazı tur firmalarının tur satışı yaptıkları kişileri çeşitli bahanelerle Niğde yada Kayseri'de konaklattıklarını öğrendiğini ifade eden Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, bu şekilde çalışan acenta ve tur operatörlerini kınadı.

Kapadokya'nın en fazla yatak kapasitesine sahip olan ilçenin Belediye Başkanı olan Yıldız, yaşanan bu olayı gündeme taşıyan sektörün temsilcisi KAPTİD Başkanı Yakup Dinler'e de teşekkür ederek, konuyla ilgili yetkililerin hem mağdur olan vatandaşlar için, hem isimleri kullanılarak konudan hiç haberi olmadan yapılan rezervasyonu iptal etmekle suçlanan hotel sahipleri için gerekenin yapılacağına olan inancını dile getirdi.

Türkiye'nin kayadan oyma otelleri ve dünyada başka hiç bir yerde örneği olmayan doğal yeryüzü şekilleriyle dolu olan Kapadokya bölgesinin turizmden hakettiği payı alabilmesi için bir çok emekler verilerek bugünlere gelindiğini söyleyen Yıldız, şahsi çıkarları uğruna biraz daha fazla kazanabilmek için bölgeye verilen emekleri, turizmcimizin yıllardır marka kalitesi için verdiği emeği hiçe sayanların cezasız kalmaması gerektiğini vurguladı.

Bahtiyar Bahtı Kara

BAHTİYAR BAHTI KARA

Özet ve Detaylar
Annesi yüzünden 36 kez 'evlenememiş' olan Bahtiyar Hoca bir garip medyumdur. Fakat Bahtiyar Hoca, kaderine ve annesine karşı gelip, yeğenlerinin açtığı türlü sorunlara da rağmen, köye yeni taşınan, daha önce başından 2 başarısız evlilik geçen Dul Pakize ile evlenmeyi kafaya koyacaktır.
Bunun için de engel tanımayacaktır!Filmin yönetmenliğini Ergin Yılmazer yaparken senaryo ise İbrahim Bakırhan ve Kadir Maraşlı’ya ait.
Filmin kadrosunda ise Kadir Çöpdemir, Yeşim Salkım, Metin Zakoğlu, Nedim Saban, Ferdi Sancar, Duygu Çelebi, Gülnihal Demir, Mustafa Şen, Yaşar
Uzer, Yasemin Tunca yer alıyor.

RAMAZAN AYI MÜNASEBETİYLE AKŞAM SİNEMA GÖSTERİMİ SAAT 21:30'A ALINMIŞTIR.

DİKKAT: Filmde 13 yaş sınırı vardır

BAHTİYAR BAHTI KARA