Belediye Personeline Kalite Yönetim Sertifikası Verildi

Ürgüp'te Ahiler Kalkınma Ajansı 2016 yılı teknik destek programı ile Belediyenin tüm birimlerinde görevli personeline TSE Kalite Yönetim Sistemi versiyonunun yenilenmesi projesi kapsamında eğitim verildi.

On beş gün boyunca devam eden eğitimler, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Baş denetçileri Esen Gonca Egemen ve Berke Funda tarafından verildi.

Eğitimlerde TS EN ISO 9001:2015 Temel Eğitimi, Risk Tabanlı Proses Yönetimi Eğitimi, Dokümantasyon Eğitimi ve İç Tetkik Eğitimi gibi konular işlendi.

Eğitimlerin sonunda düzenlenen sertifika törenine katılan Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız; "TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi belgesi, sürekli kendimizi geliştirmemiz, vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunmamız için bir araçtır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de vatandaşlarımıza verdiğimiz hizmetin daha kaliteli olması için gerekli çalışmalara devam edeceğiz” dedi.

Ürgüp Belediyesi toplantı salonunda düzenlenen eğitimin ardından katılımcılara sertifikaları takdim edildi.

HABER RESİMLERİ
UMUDUN KIYISINDA

RAMAZAN AYI MÜNASEBETİYLE AKŞAM SİNEMA GÖSTERİMİ SAAT 21:30'A ALINMIŞTIR.

HER GÜN: 13:30 - 21:30

İLETİŞİM: 0384 341 49 39