Belediye Personeline Kalite Yönetim Sertifikası Verildi

Ürgüp'te Ahiler Kalkınma Ajansı 2016 yılı teknik destek programı ile Belediyenin tüm birimlerinde görevli personeline TSE Kalite Yönetim Sistemi versiyonunun yenilenmesi projesi kapsamında eğitim verildi.

On beş gün boyunca devam eden eğitimler, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Baş denetçileri Esen Gonca Egemen ve Berke Funda tarafından verildi.

Eğitimlerde TS EN ISO 9001:2015 Temel Eğitimi, Risk Tabanlı Proses Yönetimi Eğitimi, Dokümantasyon Eğitimi ve İç Tetkik Eğitimi gibi konular işlendi.

Eğitimlerin sonunda düzenlenen sertifika törenine katılan Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız; "TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi belgesi, sürekli kendimizi geliştirmemiz, vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunmamız için bir araçtır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de vatandaşlarımıza verdiğimiz hizmetin daha kaliteli olması için gerekli çalışmalara devam edeceğiz” dedi.

Ürgüp Belediyesi toplantı salonunda düzenlenen eğitimin ardından katılımcılara sertifikaları takdim edildi.

HABER RESİMLERİ
Bahtiyar Bahtı Kara

BAHTİYAR BAHTI KARA

Özet ve Detaylar
Annesi yüzünden 36 kez 'evlenememiş' olan Bahtiyar Hoca bir garip medyumdur. Fakat Bahtiyar Hoca, kaderine ve annesine karşı gelip, yeğenlerinin açtığı türlü sorunlara da rağmen, köye yeni taşınan, daha önce başından 2 başarısız evlilik geçen Dul Pakize ile evlenmeyi kafaya koyacaktır.
Bunun için de engel tanımayacaktır!Filmin yönetmenliğini Ergin Yılmazer yaparken senaryo ise İbrahim Bakırhan ve Kadir Maraşlı’ya ait.
Filmin kadrosunda ise Kadir Çöpdemir, Yeşim Salkım, Metin Zakoğlu, Nedim Saban, Ferdi Sancar, Duygu Çelebi, Gülnihal Demir, Mustafa Şen, Yaşar
Uzer, Yasemin Tunca yer alıyor.

RAMAZAN AYI MÜNASEBETİYLE AKŞAM SİNEMA GÖSTERİMİ SAAT 21:30'A ALINMIŞTIR.

DİKKAT: Filmde 13 yaş sınırı vardır

BAHTİYAR BAHTI KARA