Belediyemiz tarafından açılan temel tiyatro kursu devam ediyor

Ürgüp Belediyesi tarafından açılan ve 4 grupta eğitimlerle temel tiyatro kursu devam ediyor.

Kursta temel tiyatro bilgisinin kazandırılmasına yönelik olarak, sahne bilgisi, rol ve mimik, beden dili, tiyatro tarihi, şiir okuma, diksiyon, dans, müzik ve orta oyunu alanlarında hazırlanan dolgun bir içerikten oluşuyor. Ayrıca tiyatronun temel niteliklerinden olan sahne ahlakı ve disiplini de kursiyerlerin edindikleri temel kazanımlardan oluşuyor.

Kursiyerlerin sosyal yaşantılarında ve eğitim - iş kariyerlerinde de olumlu açılımlar sağlayan tiyatro kursu, büyük beğeni ile takip ediliyor ve her geçen gün oyunculuk için sahneye bir adım daha yaklaşıyor.

Medipol Üniversitesi reklam filminin çekimlerini de Nevşehir Valiliğinden aldıkları izinle Ürgüp Belediyesi Tiyatro kursundan seçtiği 3 kursiyer ile yapacak.

Kursa katılan 7-14 yaş arası kursiyerler çeşitli skeçler ve çocuk oyunları için hazırlıklarını Ürgüp Belediyesi Sinema Salonu ve Turgut Özal Kültür Merkezinde sürdürüyor.